Definit el quadre de la Supercopa Catalana d’hanbdol

Definit el quadre de la Supercopa Catalana d’hanbdol

El Barça Lassa jugarà les semifinals el 25 d’agost a la pista del CH Sant Esteve Sesrovires i buscarà revalidar el títol per tercera temporada consecutiva

El FC Barcelona Lassa d’handbol ja coneix el camí que haurà de seguir per revalidar el títol de la Supercopa Catalana. Després del sorteig celebrat aquest divendres, el conjunt de Xavi Pascual s’enfrontarà amb el CH Sant Esteve Sesrovires a les semifinals. L’equip del Baix Llobregat, de la 1a Divisió estatal, es va classificar després d’imposar-se a l’Handbol Bordils a la Copa Catalana (30-28). El duel de semifinals es jugarà el proper 25 d’agost a la pista del Sant Esteve Sesrovires.

L’altra semifinal la disputaran el Fraikin Granollers i l’Handbol Bordils. En cas de classificació blaugrana, els de Xavi Pascual s’enfrontarien contra el vencedor de l’altra semifinal a finals del mes d’octubre en una pista per determinar.

El Barça Lassa és l’actual campió de la competició –va imposar-se al Fraikin Granollers la temporada passada-, i buscarà revalidar títol per tercera edició consecutiva. De fet, el conjunt blaugrana acumula 15 títols de la Supercopa Catalana –s’anomenava Lliga dels Pirineus fins al 2012.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut