fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, abans de l'entrenament matinal | VÍCTOR SALGADO - FCB

Cada cop falta menys per al debut del FC Barcelona Lassa a Colònia. I els de Xavi Pascual cada cop estan més preparats. Des que van arribar a terres alemanyes dimecres a la tarda, i després d’un dijous amb sessió d’entrenament i tarda lliure, l’equip blaugrana ha tornat a trepitjar el petit pavelló del Halle Bergischer Ring per iniciar un matí de divendres intens.

Perquè finalitzada la sessió, el cos tècnic i els jugadors s’han desplaçat a l’hotel Radisson, la seu de concentració dels quatre equips finalistes, i han atès a la premsa per parlar de l’inici d’aquesta Final Four, de les possibilitats de l’equip i de les semifinals contra el Vardar (18h). Els jugadors Víctor Tomás, Gonzalo Pérez de Vargas, Filip Jicha, Cedric Sorhaindo i Kiril Lazarov han coincidit en assegurar que “serà un partit difícil”, però que “si fem bé les coses tenint opcions de ser a la final”. De fet, Gonzalo ha comentat que l’equip macedoni “ha fet una grandíssima temporada i arriba en un molt bon moment”, mentre que el capità Víctor Tomás ha afegit: “Som conscients de la dificultat, però ja que som aquí volem arribar a la final i guanyar-la”.

Xavi Pascual, per la seva part, ha destacat que l’equip “està desitjant començar ja a jugar” i que “estic molt content amb la feina feta”. De totes formes, no se’n refia d’un Vardar que ha cedit una mica el paper de favorits al Barça: “Trobarem un Vardar que és capaç de guanyar la Champions. Quan arribes a la Final Four, el paper de favorits desapareix i haurem de tenir molta cura amb ells a les semifinals”, ha declarat.

Després de parlar amb la premsa, l’equip ha anat a dinar per preparar-se per a les activitats muntades per a la tarda. Primer, a les 18 hores, Viran Morros participarà en un ‘hang-out’ organitzat per la EHF, mentre que posteriorment tot l’equip participarà en la festa de celebració d’inauguració de la Final Four, que es durà a terme al Lanxess Arena.

Gonzalo i Víctor Tomás, a l’equip ideal de la Champions 2016/17

Abans dels Media Calls, la EHF ha donat a conèixer la llista de 10 noms que formen part de l’equip ideal de la Champions 2016/17. I dos jugadors del Barça Lassa hi apareixen. Es tracta de, precisament, el porter del Barça Gonzalo Pérez de Vardas i de l’extrem dret i capità, Víctor Tomás. Completen aquesta llista Uwe Gensheimer (PSG), Mikkel Hansen (PSG), Nikola Karabatic (PSG), Ludovic Fábregas (Montpellier), Alex Dujshebaev (Vardar), Luka Karabatic (PSG) i Nedim Remili, com a jugador jove (PSG). El premi a millor entrenador ha estat per a Raúl González (Vardar).
Tornar a dalt