Xavi Pascual: “No hi ha favorits, i hem de tenir molta cura amb el Vardar”

Xavi Pascual: “No hi ha favorits, i hem de tenir molta cura amb el Vardar”

El tècnic confia plenament en les possibilitats del seu equip, un FC Barcelona Lassa que aquest divendres s’ha tornat a exercitar al Halle Bergischer Ring, abans d’atendre els mitjans de comunicació

Cada cop falta menys per al debut del FC Barcelona Lassa a Colònia. I els de Xavi Pascual cada cop estan més preparats. Des que van arribar a terres alemanyes dimecres a la tarda, i després d’un dijous amb sessió d’entrenament i tarda lliure, l’equip blaugrana ha tornat a trepitjar el petit pavelló del Halle Bergischer Ring per iniciar un matí de divendres intens.

Perquè finalitzada la sessió, el cos tècnic i els jugadors s’han desplaçat a l’hotel Radisson, la seu de concentració dels quatre equips finalistes, i han atès a la premsa per parlar de l’inici d’aquesta Final Four, de les possibilitats de l’equip i de les semifinals contra el Vardar (18h). Els jugadors Víctor Tomás, Gonzalo Pérez de Vargas, Filip Jicha, Cedric Sorhaindo i Kiril Lazarov han coincidit en assegurar que “serà un partit difícil”, però que “si fem bé les coses tenint opcions de ser a la final”. De fet, Gonzalo ha comentat que l’equip macedoni “ha fet una grandíssima temporada i arriba en un molt bon moment”, mentre que el capità Víctor Tomás ha afegit: “Som conscients de la dificultat, però ja que som aquí volem arribar a la final i guanyar-la”.

Xavi Pascual, per la seva part, ha destacat que l’equip “està desitjant començar ja a jugar” i que “estic molt content amb la feina feta”. De totes formes, no se’n refia d’un Vardar que ha cedit una mica el paper de favorits al Barça: “Trobarem un Vardar que és capaç de guanyar la Champions. Quan arribes a la Final Four, el paper de favorits desapareix i haurem de tenir molta cura amb ells a les semifinals”, ha declarat.

Després de parlar amb la premsa, l’equip ha anat a dinar per preparar-se per a les activitats muntades per a la tarda. Primer, a les 18 hores, Viran Morros participarà en un ‘hang-out’ organitzat per la EHF, mentre que posteriorment tot l’equip participarà en la festa de celebració d’inauguració de la Final Four, que es durà a terme al Lanxess Arena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut