Tres debutants més de la base al primer equip

Tres debutants més de la base al primer equip

El juvenil Dani Ramos es va estrenar sota les ordres de Xavi Pascual el dissabte passat, i se suma a Joan Amigó i Gerard Forns –del filial- com a debutants d’aquesta temporada

El planter segueix sumant protagonisme en el primer equip del Barça Lassa d’handbol. Xavi Pascual ha fet debutar tres jugadors més dels equips inferiors al primer equip durant aquesta temporada. L’últim va ser Dani Ramos, el pivot del Juvenil que aquest dissabte es va estrenar al Palau Blaugrana contra el Puente Genil. I, a més, ho va fer amb un gol que li va servir Joan Saubich en un gest que el tècnic va destacar posteriorment. “Aquests gestos són els que parlen de com és l’equip”, va dir Pascual dirigint-se a l’afició després de rebre el trofeu de la Lliga Asobal.

Dani Ramos se suma d’aquesta manera a Joan Amigó i Gerard Forns, jugadors del filial que també han debutat amb el primer equip durant el curs. En el cas d’Amigó, ho va fer el 23 de novembre contra el Port Sagunt, mentre que Gerard Forns es va estrenar en el partit contra el Bidasoa Irún que va certificar el títol de Lliga Asobal. El porter va substituir Gonzalo Pérez de Vargas quan el de Toledo es va lesionar al dit petit de la mà esquerra, i també va viatjar a Kiel en el partit de tornada dels quarts de final de la VELUX EHF Champions League.

Protagonisme a la plantilla

A més dels que han debutat aquest curs, hi ha alguns jugadors que des de fa algunes temporades treballen habitualment en dinàmica de primer equip, com ara Aleix Gómez, Oriol Rey o Xavi Castro, que han disputat diversos partits sota les ordres de Xavi Pascual en les últimes temporades.

Però la base no només està representada pels joves jugadors que van debutant al Palau, sinó que hi ha un nombrós grup de jugadors del primer equip sorgits de les categories inferiors de la secció. Un grup encapçalat per Víctor Tomás, capità de l’equip, i que acumula 15 anys al primer equip. A més d’ell, també Gonzalo Pérez de Vargas, Viran Morros, Valero Rivera, Joan Saubich i Aitor Ariño es van formar a la base del Barça abans d’assolir protagonisme amb els més grans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut