La Copa del Rei, últim repte de la temporada

La Copa del Rei, últim repte de la temporada

El Barça Lassa viatjarà aquest dijous a Lleó per disputar la Final a Vuit amb tres partits en tres dies amb l’objectiu de tancar el curs amb un últim títol

El Barça Lassa afronta aquest cap de setmana, a Lleó, l’últim repte de la temporada amb la disputa de la fase final de la Copa del Rei. El Palau Municipal dels Esports de Lleó acollirà la Final a Vuit de la competició que donarà per finalitzat el curs 2016/17. El conjunt blaugrana, després de jugar la VELUX EHF Final4 a Colònia, defensarà un títol que ha aconseguit en les últimes tres edicions.

Després de la disputa de la VELUX EHF Final4 a Colònia, el conjunt de Xavi Pascual té un últim objectiu abans de donar per acabada la temporada: revalidar el títol de la Copa del Rei. I és que el Barça Lassa s’ha adjudicat les últimes tres edicions de la competició que en aquesta ocasió es decideix amb un format de Final a Vuit. Els blaugranes disputaran el segon quart de final, el divendres a les 16.30 hores, contra el Bada Osca. En cas de victòria, els homes de Xavi Pascual es trobarien a la semifinal del dissabte (18 hores) amb el guanyador del primer partit entre el Fraikin Granollers i el Bidasoa Irún.

A l’altra banda del quadre, els quarts de final els disputen el Naturhouse La Rioja i Frigoríficos Morrazo i l’Ademar de Lleó i l’Helvetia Anaitasuna. Els guanyadors de les dues semifinals es disputaran el títol el diumenge a les 17 hores al Palau Municipal dels Esports de Lleó.

Abans d’encetar la fase final de la Copa, el Barça Lassa ha tornat als entrenaments aquest dimecres, i dijous farà una última sessió abans de viatjar cap a Lleó. Abans, però, Xavi Pascual atendrà els mitjans al Palau Blaugrana per valorar l’inici de l’última competició del curs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut