Coneix la versió més personal de Jesper Noddesbo

Coneix la versió més personal de Jesper Noddesbo

El pivot danès parla de tot allò que hi ha al darrere de la seva vida com a jugador d’handbol

Per David Barrufet, “en Jesper és la demostració del que és un esportista professional molt treballador, sempre disposat a ajudar els companys i a aportar el seu granet de sorra. Ha sabut adaptar-se a les necessitats de l’equip en cada moment i continua amb el mateix esforç que el primer dia. A més a més, és una gran persona, i ho demostra el fet que és un dels jugadors més estimats al Palau. Té un canell espectacular d’on surten uns llançaments en rosca que fan vibrar tothom que ho veu. En definitiva, un jugador d’equip que sempre suma.”

Per què vas decidir començar a jugar a handbol? Perquè era molt dolent al futbol.

Fa gairebé deu anys que ets jugador del Barça Lassa. Hi ha algun objectiu que encara tinguis pendent amb l’equip? Si poguessis escollir el teu pròxim objectiu, quin seria? El meu somni seria aconseguir la Champions!

En el teu temps lliure, practiques algun altre esport? A l’estiu quan no ens entrenem m’agrada molt jugar a golf; no sóc bo, però m’agrada.

Els danesos tenen fama de persones relaxades, alegres, divertides i amb molt sentit de l’humor. Com et definiries? En general els danesos són així, però jo visc aquí des fa molt temps i crec que sóc molt tranquil, a vegades massa tranquil i tot, i molt despistat... Ser despistat no crec que sigui gaire danès, he, he.

Ens han dit que sempre ets l’últim jugador a sortir de la dutxa i del vestidor. Què hi fas? He, he..., tinc molts cabells..., molta barba..., i s’ha d’aclarir tot una mica, he,he, i un també s’ha de cuidar una mica, oi?

Acostumes a cuinar? Normalment no cuino, cuina la meva dona.

Quin és el teu plat estrella? És l’esmorzar. Jo m’aixeco d’hora per les nenes i els preparo flocs de civada, amb llet calenta, canyella, vainilla i poma. Som molt nòrdics en aquest sentit. Jo menjo ous, alvocat i nous. Intento menjar molt greix, greix sa, i menjar sa en general.

Tatuatges. T’agraden i en portes algun? M’agraden els tatuatges. No en porto cap i no crec que me’n faci cap, però m’agraden.

Sabem que el cinema t’agrada i les sèries, també. Quina és l’última pel·lícula que has vist? És una pel·lícula que m’ha recomanat el Viran, Captain Fantastic, molt recomanable, amb Viggo Mortensen. I a casa també estem veient la sèrie Narcos.

Quan et mous per Barcelona, amb quin mitjà de transport ho fas? Tinc un carrobike, que és una bici de dues rodes amb una caixa al davant on puc portar les meves nenes, i la dona també, podem muntar-hi tots quatre, he, he. N'estem encantats! Té trampa, perquè és elèctrica.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut