CH Sant Esteve Sesrovires – FC Barcelona Lassa: Debut oficial victoriós (19-41)

Els de Xavi Pascual han superat l’equip del Baix Llobregat a les semifinals de la Supercopa Catalunya i jugaran la final de la competició

De nou, la Supercopa de Catalunya tindrà el FC Barcelona Lassa d’handbol com un dels finalistes. Perquè els de Xavi Pascual han derrotat el Sant Esteve Sesrovires en la primera semifinal de la competició (19-41), en un enfrontament que ha servit per fer les primeres provatures en partit oficial i en què el màxim golejador ha estat el debutant Valero Rivera.

Ara els de Pascual esperen rival a la final, que sortirà del partit entre el Bordils i el Granollers.

Cap a la final des del començament

El FC Barcelona ha demostrat que es troba en fase de construcció. Malgrat tot, amb una defensa forta i una gran capacitat de contraatac, els de Xavi Pascual han superat el Sant Esteve Sesrovires, un rival de Primera Nacional. Aquesta diferència de categoria ha fet que ràpidament les semifinals hagin agafat color blaugrana. Gràcies a l’efectivitat en el contraatac de Víctor Tomás i el llançament exterior de Dika Mem, el Barça Lassa ha posat un 3-8 al marcador quan només s’havien jugat deu minuts de partit. L'avantatge s’ha anant mantenint i incrementant, mentre Xavi Pascual feia debutar homes com Valero Rivera i Lasse Andersson.

Després del descans, al qual s’ha arribat amb un 10-18, el Barça Lassa ha sortit força concentrat i ha aprofitat tres pilotes perdudes pràcticament de manera consecutiva per posar el 10-22 als primers cinc minuts de la segona meitat.

A partir d’aquí, Xavi Pascual ha aprofitat per provar diferents tàctiques, tant ofensives com defensives. Un llançament de Filip Jicha ha posat el 15-30 (min 45) i ha deixat una diferència insalvable per als locals. Finalment, 19-41 per plantar-se a la final de la Supercopa Catalunya.