Barça – Veszprém: El millor espectacle del món

Barça – Veszprém: El millor espectacle del món

Avui el Palau viurà un dels millors partits d’handbol dels darrers anys

Una data marcada en vermell al calendari de tots els aficionats a l’handbol ja ha arribat. Avui, dissabte, a les 19.15 h i en directe per Esport3, el Barça Lassa i el Telekom Veszprém lluitaran per assolir dos dels punts més disputats de l’actual edició de la VELUX EHF Champions League.

Amb tot i a totes

El Barça Lassa arriba amb tots els jugadors disponibles a un dels partits més atraients de la VELUX EHF Champions League 2016/17. Amb quatre triomfs en quatre partits, els blaugranes afronten el duel davant un dels favorits per guanyar la Champions, el Telekom Veszprém, amb la intenció de fer valer la seva condició de locals i sumar un nou triomf. La bona marxa de l’equip, tant a l’Asobal com a la Champions, convida a venir al Palau Blaugrana per veure un dels millors partits de l’handbol mundial.

Blaugranes i hongaresos s’han enfrontat en setze ocasions en competicions oficials amb un balanç d’onze triomfs blaugrana, un empat i quatre triomfs del Veszprém. La darrera vegada que es van veure les cares va ser a la final de la Champions 2014/15, en què els blaugranes es va imposar per 28 a 23 i van aixecar la novena Copa d’Europa del Barça d’handbol.

Un equip de somni

L’equip dirigit per Xavier Sabaté presenta un dels planters més amplis i amb més qualitat de l’handbol mundial. El Telekom Veszprém té inscrits 35 jugadors a la Champions, però els de Sabaté disputen tres competicions llargues al llarg de la temporada, la SEHA League, la Champions i la Lliga d’Hongria.

En aquesta plantilla destaquen una sèrie de jugadors que fan del Veszprém un clar aspirant a l’actual VELUX EHF Champions League: a la porteria, dos homes de reconegut nivell, Alilovic i Mikler, secundats per Chema Rodríguez i Aron Palmarsson a la direcció d’atac.

Un home que ataca amb gol i defensa en diverses posicions, el serbi Illic; un extrem ràpid i hàbil, l’exblaugrana Ugalde; un lateral dret cobert amb l’excapità blaugrana Laszlo Nagy, que no estarà avui sobre la pista per una lesió en un dit, i l’exblaugrana Marko Kopljar i un pivot com el suec Nilsson, efectiu des dels 6 metres, fan del Veszprém un equip complet i de somni.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut