Barça Lassa-Naturhouse La Rioja: La Champions a la Copa Asobal

Barça Lassa-Naturhouse La Rioja: La Champions a la Copa Asobal

Els dos equips de Champions de l’Asobal, cara a cara per un lloc a la final

Dissabte a  les 17 h i a Lleó, el FC Barcelona Lassa i el Naturhouse La Rioja jugaran la 1a semifinal de la XXVII edició de la Copa Asobal amb les càmeres de Movistar+ com a testimoni. Els dos representants de l’handbol estatal a la màxima competició europea de clubs, cercaran un lloc a la final de diumenge.

Cercant un lloc a la final

Els blaugranes busquen cercar la seva divuitena final a la Copa Asobal. Fins a dia d’avui els blaugranes han jugat 17 de les 26 finals disputades, obtenint 11 títols i sent el club que més vegades ha guanyat la competició.

Per assolir aquesta fita, Pascual ha fet viatjar a la totalitat de la plantilla del primer equip a Lleó, amb la baixa del txec Filip Jicha. Una hora abans del partit es coneixerà la llista dels jugadors seran sobre el parquet del Palacio de Deportes de Lleó.

La darrera competició de l’any 2016 es un repte pel Barça Lassa d’handbol. A les semifinals te tot un equip de Champions com Naturhouse i en cas de ser a la final, esperarien o Abanca Ademar o Fraikin BM Granollers.

Un equip sòlid

Naturhouse La Rioja s’està mostrant com un equip molt sòlid durant aquesta primera part de la temporada. Segon a la Liga Loterías Asobal i ja classificat per accedir a l’eliminatòria prèvia dels 1/8 de final de la VELUX , els de La Rioja estant mostrant la seva millor versió.

Un planter amb dos porters com Kappelin i Aguinagalde, amb els exblaugranes Garabaya, Montoro,Molina i Rocas i amb homes com Vigo, Langaro i Luís Felipe Jiménez… els de Logronyo formen un dels planters més forts de la Lliga.

El darrer precedent entre ambdós equips es va resoldre amb triomf blaugrana per un ajustat 22 a 24, a la 3ª jornada de Lliga que es va jugar a Logronyo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut