Bada Osca – FC Barcelona Lassa: Continua la bona ratxa (26-30)

Els de Xavi Pascual han completat un partit seriós amb una gran actuació de Wael Jallouz i Lasse Andersson per aconseguir la seva quinzena victòria consecutiva a la Lliga Asobal aquesta temporada

El FC Barcelona Lassa ha completat un partit seriós en una pista difícil i complicada, el Palau Municipal d’Osca (26-30). El matx ha començat amb un ritme molt igualat i tots dos equips anotaven dianes amb certa facilitat. L’equip local pressionava de manera consistent i el Barça Lassa havia de posar una marxa més per igualar la intensitat i el ritme del Bada Osca.

Cedric Sorhaindo demostrava el seu potencial anotador amb la seva presència a prop de l’àrea rival. El porter blaugrana, Gonzalo Pérez, també ha contribuït amb bones aturades a fer que l’equip d’Osca no s’escapés amb una diferència de punts considerable, i el bon moment de Lasse Andersson ha mantingut el Barça dins del partit. La igualtat ha estat la tònica dels primers deu minuts, tot i que a poc a poc l’equip de Xavi Pascual ha anat agafant cert protagonisme. Els blaugranes jugaven sòlids en defensa i consistents i seriosos en atac. Al parquet del Bada Osca es respirava un ambient d’alt nivell i ambdós dos conjunts eren capaços de posar-se per davant al marcador.

Expulsions i desigualtats

A falta de deu minuts perquè acabés la primera part els de Xavi Pascual anaven per davant amb un 9-10. Valero Rivera donava una mica més d’aire amb alguns contraatacs, cosa que ha fet que els de Pascual juguessin amb una certa calma damunt del parquet. Tot i el bon nivell que estava exposant el FC Barcelona, els locals es mantenien persistents i volien igualar el partit. Era un atac-i-gol de tots dos equips, però un parcial de 4 a 1 a favor de l’Osca ha reactivat l’equip de Jose Francisco. Les expulsions i les superioritats dins de la pista han marcat el tram final del matx i han fet que el Barça Lassa abaixés la intensitat i, consegüentment, el petit avantatge que tenia al marcador. A la primera mitja hora els locals tenien només dos gols de diferència.

Reacció d’orgull

A la represa el Barça ha tret l’orgull de bon equip competitiu i ha tingut una reacció espectacular. Ha fet un pas endavant i durant gairebé tota la segona meitat ha dominat el joc i el marcador. Víctor Tomás i Cedric Sorhaindo destacaven al parquet amb la seva facilitat golejadora i apropaven una mica més el Barça a la seva 15a victòria consecutiva. Wael Jallouz ha estat un dels jugadors més destacats de l’equip de Xavi Pascual amb uns bons parcials anotadors (69,2% total).

El Bada Osca no donava el partit per perdut i continuava picant pedra per aconseguir un bon resultat davant de la seva afició. Els blaugranes, a deu minuts per acabar el partit, s’han col·locat amb l’avantatge més alt del partit amb un 21-26. Cada vegada estava més a tocar un nou triomf per als de Pascual. El bon treball que s’ha fet durant els 60 minuts ha fet que finalment el Barça s’hagi pogut emportar un resultat treballat per no perdre la bona ratxa de 15 partits disputats i 15 victòries a la Lliga Asobal aquesta temporada.

27a final de la Copa Asobal

Avui, durant el descans del partit entre el ABANCA Ademar Lleó i el Vila de Aranda, ha tingut lloc el sorteig de la semifinal de la 27a Copa Asobal, que es disputarà el 17 i el 18 de desembre a Lleó. El FC Barcelona Lassa ha quedat emparellat en la primera semifinal amb el Naturhouse la Rioja.