Arrenca el mundial amb 11 blaugranes

Arrenca el mundial amb 11 blaugranes

Sorhaindo i N’Guessan formen part de França, que juga avui el partit inaugural

Avui, dimecres, a les 20.45 h arrenca el Mundial de França 2017, i ho fa amb participació blaugrana. La selecció francesa, en què figuren Sorhaindo i N’Guessan, obre el foc de la competició a París davant el Brasil. Tot seguit repassarem les expectatives dels jugadors blaugrana en aquest Mundial

Campiona del Món vs campiona olímpica

França, la vigent campiona del món, i Dinamarca, l'actual campiona olímpica, parteixen com a favorites per assolir el títol. A les dues seleccions hi ha presència de jugadors del Barça Lassa d’handbol.

Als ja comentats Sorhaindo i N’Guessan, amb França, s’uneixen els danesos blaugrana Jesper Noddesbo i Lasse Andersson. Les dues seleccions són les que, sobre el paper, més opcions tenen d’emportar-se el Mundial. Els danesos debuten divendres a les 20.45 h davant l’Argentina.

Cinc blaugranes a la recerca de medalla

Tomás, Entrerríos, Viran, Rivera i Pérez de Vargas són els blaugranes que jugaran el Mundial amb la selecció espanyola. Després d’un quart lloc al Mundial 2015 i de restar fora dels JJOO de Rio, la selecció espanyola, amb un nou tècnic al capdavant, el català Jordi Ribera, és un dels equips que cercaran la lluita per les medalles.

El debut d’Espanya serà dijous a les 20.45 h davant Islàndia, que té com a màxim referent l’exblaugrana Gudjon Valur Sigurdsson.

Els 'outsiders'

Tunísia, amb Wael Jallouz, i Macedònia, amb Kiril Lazarov, buscaran places a les eliminatòries que donen accés a les medalles. Jallouz i Lazarov es veuran les cares en el primer partit d’ambdues seleccions, dijous a les 17.45 h.

A la vegada, aquest Mundial serà un bon moment per observar el nou fixatge del Barça Lassa d’handbol, l’eslovè Jure Dolenec. Eslovènia debutarà davant Angola dijous a les 14 h.

Els altres blaugranes

A banda dels jugadors, la representació blaugrana al Mundial també estarà a les banquetes. Toni García, director tècnic de l’handbol formatiu, és l’entrenador ajudant de la selecció espanyola.

Alhora, el metge del Barça Lassa, el Dr. Gutiérrez, és el responsable mèdic de la selecció de Qatar, entrenada per l’extècnic blaugrana Valero Rivera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut