125 triomfs consecutius del Barça d’handbol

125 triomfs consecutius del Barça d’handbol

Els blaugranes sumen aquesta xifra en competicions d’àmbit domèstic, després de la victòria a la pista del Naturhouse La Rioja

Després del triomf a Logronyo d’aquest dissabte (22-24), el Barça Lassa ha sumat una altra fita històrica que ningú ha assolit en l’handbol estatal: sumar 125 partits seguits guanyant en les competicions d’àmbit domèstic.

Fent història

La darrera derrota blaugrana, en competició domèstica, va ser el 18 de maig del 2013 a la mateixa pista de Logronyo, on els blaugranes van perdre per 33 a 31. Des d’aquell moment, el Barça Lassa d’handbol s’ha mostrat inexpugnable i ha assolit triomf rere triomf fins al punt de superar el rècord d'imbatibilitat que tenia el BM Granollers des del 1972. Els homes de Xavi Pascual batien el rècord  amb 73 victòries – a la pista de l'Ademar de Lleó el 25 de novembre del 2015.

Les dades d’aquesta ratxa de triomfs ens diuen que el Barça Lassa d’handbol suma 94 triomfs consecutius a la Lliga Asobal; 15 partits seguits guanyant a la Copa del Rei; sis a la Copa Asobal; sis més a la Supercopa de Catalunya i quatre a la Supercopa Asobal .

Aquestes xifres constitueixen un rècord absolut en la història del món de l’handbol estatal, i donen fe de la tasca duta a terme pels jugadors i 'l’staff' durant aquest tres anys i gairebé quatre mesos d’imbatibilitat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut