Xavi Pascual: “Sempre és un repte guanyar”

Xavi Pascual: “Sempre és un repte guanyar”

Els blaugranes afronten el partit a Aranda de Duero amb l’objectiu de continuar sumant triomfs

El Barça Lassa afronta dissabte a les 20.30 h i en directe per Movistar+ la jornada 28 de la Lliga Bahaus Asobal a la pista del BM Villa de Aranda, una de les revelacions de la Lliga. Per a aquest partit Pascual dóna descans a Sarmiento i Sigurdsson i compta amb la baixa per angines d’Eduardo Gurbindo.

Els blaugranes cerquen seguir competint, i buscaran un altre triomf a terres castellanes. Així ho explica l’entrenador del FC Barcelona Lassa, Xavi Pascual:

“L’equip està molt bé. L’altre dia vam fer un molt bon partit amb l’Ademar, especialment a la sortida. És la línia que hem de mantenir en els tres partits que resten.”

“A Aranda animen moltíssim el seu equip. Ells han jugat molt bé durant la temporada. La veritat és que han fet una gran temporada. Si estan a dalt de la classificació és perquè s’ho mereixen.”

“Sempre és un repte guanyar. Volem guanyar tots els partits que juguem, i ara tenim el d’Aranda. Ja pensarem en Logronyo i Granollers.”

“L’equip té gana. Sembla que no tingui mèrit que faci tres anys que no perdem, però, més enllà del nombre de triomfs i del temps sense perdre, sempre juguem per guanyar, ara i en els amistosos de pretemporada.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut