fcb.portal.reset.password
Víctor Tomás amb Josep Maria Bartomeu /FOTO:Miguel Ruíz-FCB

Víctor Tomás amb Josep Maria Bartomeu /FOTO:Miguel Ruíz-FCB

La signatura del contracte ha tingut lloc al matí de dijous a les oficines del FC Barcelona. A Víctor Tomás l’acompanyaven el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, i el directiu responsable de la secció, Joan Bladé.

“Millor aquí que enlloc”

Moments després de signar la seva renovació, el capità del Barça Lassa ha atès Barça TV. Tomás es mostrava “molt feliç per poder continuar al Barça”. “Això és casa meva i millor aquí que enlloc”, va afirmar.

“La meva vida és a Barcelona i continuaré treballant per donar el màxim nivell cada dia i mantenir-me fins que el meu nivell sigui l’adequat a l’equip”, explicava el capità del Barça d’handbol.

Català, capità i de la casa

Víctor Tomás va néixer a Barcelona fa 30 anys. Va arribar a les categories inferiors del Club l’any 1998 i va debutar amb el primer equip la temporada 2001/02.

Llueix el braçal de capità des de l’agost del 2012 i va ser l’encarregat d’aixecar els set títols de la temporada 2014/15, una de les fites històriques de la secció.

En aquest enllaç podeu accedir a la biografia de Víctor Tomás.FCB Handbol: Renovació Víctor Tomás by fcbarcelona
Tornar a dalt