Triomfs a l’handbol base

Triomfs a l’handbol base

Triomfs del Juvenil, del Cadet B a Esplugues i els doble triomf del Cadet A i infantil davant La Roca, resultats de la jornada

Amb el descans del filial, els partits de la resta d’equips de l’handbol formatiu prenien protagonisme. A destacar el doble enfrontament entre el FC Barcelona i el BM La Roca, en categoria Cadet i Infantil, on els triomfs van caure del costat blaugrana.

Victòries del Juvenil i el Cadet B

El FCBarcelona visitava al CH Santa Maria de Palautordera en un partit de la fase regular de Lliga amb un resultat final favorable al FCBarcelona per 18 gols a 45.

Per la seva banda, el Cadet B s’imposava a l’Handbol Esplugues per 16 a 44, a la cinquena jornada de la primera fase. Els blaugranes ja dominaven a la mitja part per 10 a 18.

Doble enfrontament amb La Roca

Els partits entre el Barça i La Roca són un clàssic a les categories de formació i aquest cap de setmana passat va tenir lloc un doble enfrontament a les categories Cadet i Infantil.

El Cadet A va guanyar al complicat camp de La Roca per 23-37, a la mitja part el parcial era de 13-16. L’equip Infantil es va imposar, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 32-27 a l’equip Infantil de BM La Roca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut