Triomf del filial que ja pensa en la Copa (26-21)

El segon equip blaugrana s’imposa a l’Academia Octavio, en Lliga, tot pensant en el duel de Copa de dimecres davant Naturhouse

Bon cap de setmana per tots els equips de l’handbol formatiu. El filial es va endur un triomf i la resta dels equips van treure resultats positius, a la part final de la primera part de la temporada.

Partit sota control

Els visitants, malgrat la seva situació classificatòria van iniciar la trobada plantant cara a l'equip local alternant durant els primers compassos del mateix les iniciatives en el marcador i no va ser fins al minut 10 quan el filial blaugrana va aconseguir el primer avantatge en el marcador (5- 3).

A partir d'aquest moment, els de Lorenzo Rueda van assumir el comandament del partit i no perdrien, i fins i tot ampliarien, aquesta renda de dos gols fins al final (26-21).

Després d'aquesta nova victòria, el filial blaugrana segueix a la part alta de la classificació i pensa ja en el partit de Copa del Rei d'aquest dimecres a les 20 hores contra Naturhouse.

Triomf del Juvenil i del Cadet A

El FCBarcelona Juvenil rebia a la 10a jornada de Lliga Catalana al CH Sant Esteve de Palautordera. Una sortida molt intensa va fer que s'arribés a la mitja part amb un 24 a 8 pels locals. Tot i una arrancada de segona part irregular, el partit va acabar amb un resultat final favorable als interessos del FCBarcelona de 48 a 20. 2 punts més en a la recta final de la primera fase de la Lliga regular.

El Cadet A jugava a la complicada pista del Sant Cugat, segon classificat, on des del primer minut van sortir posat i seriosos per poder treure els dos punts amb solvència. Al descansa el resultat era de 9-19 i al final del partit el marcador va acabar amb un clar 19-40 a favor dels blaugranes.

El més petits també guanyen

El Cadet B es va imposar amb comoditat al Sant Llorenç  A de Sant Feliu de Llobregat. Els cadets ja guanyaven per 25 a 12 i finalitzaven el partit amb un 54 a 28 favorable.

Per la seva part l’Infantil va superar a l’Handbol Parets per 14 a 34.