Tots guanyen a l’handbol formatiu

Els equips de la base blaugrana resolen els partits del cap de setmana amb triomfs

La jornada dels equips inferiors del Barça Lassa d’handbol es va resoldre amb bons resultats per a tots els equips. Des del segon equip fins a l’infantil van aconseguir el triomf a la fase decisiva de la temporada.

Superen un exAsobal (31-28)

El Barça B va aprofitar les imprecisions dels visitants, el Juanfersa de Gijón, situació que el va deixar amb un parcial de 5-0 al minut 10. Després d'un temps mort de l'equip asturià, aquest va començar a desplegar més bon joc, més pausat i elaborat, però l'equip local, amb una bona defensa i un gran Fran Revuelta a la porteria, va contenir l'atac dels visitants, que només van ser capaços de aconseguir 11 gols al final de la primera part (15-11)

La segona part va seguir la tònica de la primera, si bé hi va haver moments de joc en els qual els locals van pecar de precipitació en el llançament, circumstància que aprofitaven els visitants per no despenjar-se del partit definitivament. Faltant tres minuts dues bones parades blaugrana van donar tranquil·litat a l'equip de Lorenzo Rueda, que va sumar 2 nous punts per refermar-se a la cinquena posició.

El Juvenil torna a guanyar

L'equip Juvenil d'handbol del FCBarcelona visitava la pista de l'Handbol Esplugues en la cinquena jornada de la segona fase de Lliga Catalana.

Amb un avantatge mínim de 10-11 al descans favorable a l'equip blaugrana, el partit va acabar amb una victòria per 20-27 que permet seguir lluitant per la primera posició de la Lliga Catalana Juvenil d'Handbol.

Triomf a Palautordera

L'equip infantil visitava aquest diumenge la difícil pista del Sant Esteve de Palautordera, un equip ofensiu, mòbil i ben treballat. Un inici de partit complicat amb un parcial de 4-1 per als locals feia que Barbeito demanés temps mort. Corregint els aspectes negatius, s'arribava a poc a poc a manar al marcador fins a arribar al descans amb avantatge blaugrana de 9-12.

A la segona part l'equip va mostrar una excel·lent defensa que va propiciar un atac més fluid. La renda es va disparar fins al 16-28 que reflectia el marcador final.

Els cadets també guanyen

El Cadet A va superar l'AE Carles Vallbona per 25 a 40, i el Cadet de B ho va fer davant l’H. St Joan Despí per 41 a 28.