THW Kiel – FC Barcelona Lassa: La primera part d’una gran batalla

THW Kiel – FC Barcelona Lassa: La primera part d’una gran batalla

L’Sparkassen Arena de Kiel, seu del partit d’anada de l’eliminatòria de quarts de la Champions

El tot o res en 120 minuts. Kiel i Barça es veuran les cares en una eliminatòria prèvia a la Final a Quatre de Colònia. L’inici del repte d'estar a la sisena Final Four per a Pascual i els seus arrenca diumenge a les 19.30 h a l’Sparkassen Arena de Kiel en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3.

Amb el repte de fer història

Els blaugranes i el THW Kiel són els dos únics equips que han estat presents en cinc de les sis Finals a Quatre disputades fins ara. Aquesta eliminatòria desfarà l’empat entre els dos clubs que més han dominat l’handbol europeu en els darrers anys.

Per assolir aquesta fita Pascual ha desplaçat a la localitat del nord d’Alemanya tots els seus efectius del primer equip. El Barça Lassa va començar a preparar-se dimarts, després del partit davant el BM Benidorm, l’exigent partit a Kiel.

Els barcelonistes jugaran davant un Sparkassen Arena ple de gom a gom amb 10.000 persones i on la història els ha estat favorable en les tres darreres visites en competició oficial. Un empat i dos triomfs és el bagatge del Barça d’Handbol a Kiel en els últims temps.

Un equip amb majúscules

Dir el nom del THW Kiel és dir el nom d’un dels millors equips i clubs del món de l’handbol. Campions de la Bundesliga, amb tres Champions al seu palmarès i cinc presències a Colònia, els jugadors entrenats per Alfred Gislason són candidats a estar a semifinals i a obtenir el títol.

Les individualitats del Kiel són moltes i diverses. A la porteria hi ha un dels millors porters del món, Niklas Landin. El danès, alt i flexible, és capaç d’arribar a tots els racons de la porteria, i ho està demostrant aquesta temporada a Kiel i amb la selecció danesa.

La primera línia dels alemanys és imponent. El cervell del seu joc és el croat Domagoj Duvnjak, cunyat del blaugrana i també croat Marko Kopljar. Duvnjak dirigeix un atac que compta al seu costat amb l’exblaugrana Joan Cañellas i amb un canoner com és Marko Vujin.

A aquest talent ofensiu cal afegir-hi les diverses variants defensives que construeix Gislason des de la banqueta i que fan del THW Kiel un rival terrible.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut