Test de nivell per al Barça Lassa d’handbol

Test de nivell per al Barça Lassa d’handbol

El campió de la Bundesliga i un històric de l’handbol alemany, rivals dels blaugranes a l'Unser Norden Cup

Dimecres a la tarda-nit serà l’hora de veure, per primera vegada a la temporada 2015/16, el Barça Lassa d’handbol. Dos partits de dues parts de vint minuts davant el Kiel i el Leizpig serviran a Pascual per veure com està l’equip després de deu dies de feina.

El retorn d’un equip amb història

El DHfk Leizpig és un equip que ha pujat aquesta temporada a la Bundesliga alemanya. Equip històric de la RDA, els de Leizpig van dominar la segona divisió alemanya la temporada passada i es van endur el campionat i l’ascens a la Bundesliga.

De cara al repte de la nova categoria han incorporat sis jugadors nous per tenir l’experiència necessària per afrontar l’exigent lliga alemanya. El seu tècnic, l’alemany Christian Prokop, lidera el projecte dels de Leizpig per tercera temporada.

El Leizpig obrirà l'Unser Norden Cup a les 18.30 h davant el Kiel, i a les 19.45 h s’enfrontarà amb el FC Barcelona Lassa.

Una final de Champions a l’agost

El que podria ser una final de la VELUX EHF Final Four es viurà a les 21 h de dimecres a l’Sparkassen Arena de Kiel. El FC Barcelona Lassa i el THW Kiel tancaran l'Unser Norden Cup.

El THW Kiel continua sent un equip temible, i més encara amb l’arribada de Niklas Landin a la porteria. Alfred Gislason, tècnic dels alemanys, compta amb homes com l’exblaugrana Cañellas, Duvnjak, Vujin, Toft Hansen…, que fan del conjunt alemany un dels candidats a ser campió d’Europa.

El duel entre catalans i alemanys és un clàssic a Europa. La darrera vegada que es van veure les cares en competició oficial els blaugranes van deixar enrere el THW Kiel a quarts de final de la Champions 2010/11 amb un triomf a Barcelona per 27 a 25 i per 33 a 36 a Alemanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut