Pascual: “L’objectiu és jugar com ho vam fer a Alemanya”

Pascual: “L’objectiu és jugar com ho vam fer a Alemanya”

El tècnic blaugrana ha valorat la quarta jornada de Lliga davant un rival incòmode com és el Bada Huesca

Dimecres a les 20.30 i en directe per Movistar+, el Barça d’handbol sortirà a la pista dels aragonesos per dirimir la quarta jornada de la Lliga ASOBAL BAUHAUS.

Anar a més

Preguntat sobre com afronta el partit d’Osca, Pascual explicava que: “L’objectiu és jugar com ho vam fer a Alemanya. Farem coses bones, coses menys bones i coses dolentes. Però l’objectiu és seguir fent passes endavant. Estem millor aquesta setmana que la passada i cada setmana estarem millor”.

“Diumenge vaig estar orgullós del que va mostrar l’equip. Si que vam tenir manca d’encert ofensiu, però la gent ho va deixar tot i res a dir. Estem en una competició on juguem tots els grans des de el primer dia i això ens portarà canvis. Som un equip acostumat a guanyar i ara, especialment fora de casa no serà fàcil guanyar” comentava Xavi Pascual sobre el partit de diumenge a Mannheim.

‘Pasqui’ ha destacat que: “L’equip esta bé, dilluns vam descansar i dimarts hem fet doble sessió. Viatjarem dimecres cap allà, en un partit que sempre ens costa”.

“Ha canviat respecte l’any passat. L’hi ha faltat temps per acoblar-se. Té gent veterana i resolutiva com Pejanovic, Rocher, Novelle… és un bon equip, que corre amb Cabanas finalitzant. Respecte per un equip ben treballat”, opinava Pascual sobre el rival de dimecres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut