Xavi Pascual: “Marko Kopljar serà a la llista de convocats”

Xavi Pascual: “Marko Kopljar serà a la llista de convocats”

La novetat serà el retorn del lateral croat del Barça Lassa

Pascual ha atès la premsa a la prèvia del partit de dissabte a les 20.30 h entre el Barça Lassa i el GO FIT. Un partit que es viurà al Palau Blaugrana i en directe per Movistar Plus, al dial 196. L’entrenador blaugrana ha explicat en el punt de preparació en què es troba l’equip, el retorn de Kopljar a la llista i ha valorat el rival de dissabte.

Les frases de Xavi Pascual

Marko Kopljar serà a la llista de convocats. La seva participació a la pista la decidirem segons com respongui després de l’entrenament que hem fet avui divendres”.

 “Aquesta setmana hem fet treball diferent pensant en el que queda d’aquí al final, perquè els jugadors es recuperin i poder adquirir base el que queda de temporada”.

“Nosaltres sabem que demà són dos punts importants. És igual qui vingui i on juguem. Sortirem a donar-ho tot, a jugar bé i a guanyar el partit. És la nostra feina i no ho entenem des d’un altra perspectiva”.

“GO FIT és un equip que ha assolit molts punts, potser més dels que ells es pensaven, però si els tenen és perquè se’ls han guanyat. Han fet partits molt bons, saben portar el ritme de joc, bon llançament, bona porteria... si està a mitja taula és per alguna cosa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut