Mannheim, una pista maleïda per al Barça d’handbol

Mannheim, una pista maleïda per al Barça d’handbol

Els blaugranes no han pogut guanyar al Sap Arena de Mannheim, en les dues visites que han realitzat al pavelló alemany

Diumenge a les 19.30 h i en directe per Esport3, el Barça Lassa inicia la defensa del títol de la VELUX EHF Champions League a la pista del Rhein Neckar Lowen alemany. El Sap Arena de Mannheim s’ha mostrat esquerp amb el triomf pels blaugranes i en les dues visites dels blaugranes, un empat i una derrota han estat els resultats, en partits amb tints dramàtics.

Partits dramàtics

Les dues visites blaugrana al Sap Arena han estat partits que podríem qualificar de dramàtics. La primera va ser a la temporada 2010/11 i els blaugranes van treure un empat a 38. Els locals havien arribat a dominar per 18 a 10, a la meitat de la primera part, però els de Pascual van iniciar una èpica remuntada.

A falta de sis segons per a la fi del partit, i amb empat a 38, el Barça va recuperar la pilota i, segons més tard, Tomás va marcar de camp a camp. Els àrbitres van decidir que la pilota havia entrat fora de temps i es va mantenir l’empat com a resultat final.

La segona visita blaugrana a Mannheim va ser al partit d’anada de quarts de final de la temporada 2013/14. En aquell partit, en una eliminatòria prèvia al pas a la Final Four de Colònia, el Barça va arribar a perdre d’onze gols durant el partit però va recuperar i el 38-31 final, amb un gol de Lazarov invalidat al darrer segon, va obligar els blaugranes a fer una remuntada històrica a la tornada al Palau Blaugrana.

Els Barça-Rhein Neckar

A més dels dos partits jugats a Mannheim, el Barça d’handbol ha jugat tres partits més amb els alemanys. A la temporada 2010/11 van caure per 30 a 31 al Palau Blaugrana, a la primera jornada de la fase de grups de Champions.

Aquella mateixa temporada, blaugranes i alemanys van trobar-se a la semifinal de Colònia i els de Pascual els van superar per 28 a 30, previ pas de guanyar a Ciudad Real i ser campions d’Europa per vuitena vegada.

A la tornada de quarts de final de la VELUX EHF Champions League 2013/14, el Barça va capgirar l’eliminatòria i van superar el Rhein Neckar Lowen per 31 a 24. Amb el valor dels gols marcats fora de casa, el Barça va ser a la Final Four d’aquella temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut