fcb.portal.reset.password
Saric, un dels jugadors que es despedirà del Palau / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Saric, un dels jugadors que es despedirà del Palau / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Avui dimecres a les 20.30 h el Barça Lassa jugarà davant el Naturhouse La Rioja, en un partit ple d’emotivitat. El campió de Lliga juga contra el ja matemàticament subcampió, però el focus principal serà el reconeixement a cinc jugadors que no vestiran la samarreta blaugrana a la fi de la temporada.

Moltes gràcies

A les 20.20 h s’iniciarà l’acte de reconeixement a Saric, Gurbindo, Sarmiento, Sigurdsson i també a Ruesga. Serà un acte emotiu en què els jugadors rebran l’homenatge del Palau Blaugrana per la seva tasca i dedicació al FC Barcelona d’handbol.

Danjel  Saric i Dani Sarmiento deixaran el Barça després de set temporades vestint la samarreta blaugrana, en què han aconseguit tots els títols possibles en l’àmbit de clubs. Eduardo Gurbindo ha militat a les files blaugrana les darreres quatre temporades i també ha afegit tots els títols de clubs al seu palmarès. En idèntica situació s’acomiada Gudjon Valur Sigurdsson, en les dues temporades que ha jugat al FC Barcelona.

També serà el comiat de Carlos Ruesga al Palau Blaugrana, en el partit d’avui davant el NaturHouse La Rioja.

Recollida de bricks Llet Nostra

El FC Barcelona i Llet Nostra col·laboren amb la Fundació “La Caixa” en la campanya ‘Cap nen sense bigoti’ per recollir llet per als més petits que ho necessiten.

La manera de col·laborar és ben fàcil: portar ‘bricks’ de Llet Nostra al partit d’avui i l’espònsor blaugrana doblarà la contribució que es reculli avui.

Tornar a dalt