L’handbol torna a entrenar-se en un vestidor buit

L’handbol torna a entrenar-se en un vestidor buit

Tres jugadors del primer equip tornen a l’activitat, Jicha treballa en la seva recuperació i 13 estan jugant els campionats continentals

Dilluns ha estat el dia en què tres jugadors del FC Barcelona Lassa s’han tornat a vestir de curt per iniciar la preparació de l’any 2016. Des de la disputa de la Copa Asobal a Lleó, al desembre, el vestidor estava tancat, i avui s’ha obert per als jugadors que no estan amb les seleccions.

Ariño, Ruesga i Sarmiento

Aquests són els tres jugadors del Barça Lassa que han estat avui a les instal·lacions del Palau Blaugrana. Els tres han començat la feina, i ho han fet al gimnàs del pavelló.

Durant aquesta setmana treballaran l’aspecte físic, principalment amb treball de peses i cursa, per arribar en l’estat òptim de forma a la segona part de la temporada 2015/16.

Jicha, de recuperació

A diferència dels seus tres companys que continuen a Barcelona, Filip Jicha està realitzant treball específic per recuperar-se de la intervenció de pubis.

El lateral txec treballa al gimnàs durant aquest dies, i anirà reforçant les càrregues de treball a mesura que vagi evolucionant.

L’activitat a les seleccions

Dilluns serà el dia en què els blaugranes d’Espanya, Tomás, Viran, Pérez de Vargas, Gurbindo i Entrerríos, disputaran la segona jornada de l’Europeu davant Eslovènia a les 18.15 h.

Per la seva part, Jesper Noddesbo jugarà a les 20.15 h amb Dinamarca davant Montenegro. A la vegada, i en el marc del Campionat Asiàtic, Saric jugarà amb Qatar davant Síria a les 16 h de Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut