L’handbol formatiu del FC Barcelona Lassa ho guanya tot

Els equips de la base de l’handbol blaugrana tanquen amb triomfs els seus partits, en què destaca el triomf del filial a Nava

El cap de setmana es va resoldre amb resultats favorables per a tots els equips que formen part de l’handbol formatiu. Un triomf de mèrit del segon equip a Nava (Segòvia) deixa els joves de Lorenzo Rueda en setena posició amb 6 punts en 5 jornades.

Joves experimentats

L'inici del partit va estar marcat per la igualtat en el marcador, amb intercanvi de gols per part dels dos equips. Va ser a partir del minut 20 de la primera part quan un augment en la intensitat de la defensa blaugrana i l’efectivitat a la porteria, van fer que el filial es desenganxés al marcador i acabés la primera meitat amb una renda de 5 gols al seu favor (11-16).

A la represa, el FC Barcelona va seguir pressionant en defensa i això va afavorir que la renda continués augmentant fins a arribar als 8 gols. Tot semblava estar sota control, però l'empenta de l'equip local i de la seva afició van fer prendre ales a l'amfitrió, que a poc a poc va anar retallant distàncies, si bé la bona gestió de la renda obtinguda pel filial durant el partit va permetre als de Lorenzo Rueda arribar al final del partit amb un resultat de 28-30 al seu favor.

Bona marxa per als més petits

El Juvenil ha guanyat per 17 a 51 a la pista del Sant Esteve de Palautordera. Aquesta 3a jornada de la 1a fase de la Lliga catalana es presentava com l'últim partit previ abans d'enfrontar-se la setmana vinent al Sant Martí Adrianenc, colíder d'aquest grup A.

El cadet A va jugar el primer partit de Lliga contra el CH Sant Cugat A. El resultat final va ser de 30-20 (17-8 al descans). La setmana que ve els blaugranes visitaran la pista del CH Igualada.

Per la seva part el Cadet B, a la segona jornada de la competició, va superar a domicili el CH Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat per 24 a 47. A la mitja part els blaugranes ja dominaven per 16 a 24.

L'estrena de l’Infantil,  els menuts de la casa, ha estat molt satisfactòria. La victòria a la Ciutat Esportiva per 58-14 davant l'Handbol Parets ha tingut la defensa i el contraatac com a armes principals dels blaugranes.