La vida segueix a Osca per a l’handbol

La vida segueix a Osca per a l’handbol

Després del partit a Mannheim, els blaugranes tornen a la Lliga estatal a Osca per disputar la quarta jornada de la competició

Dimecres a les 20.30 h i en directe per Movistar+, el Barça Lassa d’handbol afronta la quarta jornada de la competició a la pista del Bada Huesca.  Aquest será el primer partit dels blaugranes desprès de la derrota a Mannheim del passat diumenge i cercar un triomf, a la vegada tenir l’estat de forma òptim per afrontar el partit de dissabte de Champions, seran els reptes dels blaugranes.

Un nou repte

Entre el partit de Mannheim i el del proper dissabte al Palau davant Kristianstad, els blaugranes es desplacen a Osca amb l’objectiu de sumar el quart triomf a la competició estatal i seguir al capdavant de la Lliga BAHAUS ASOBAL.

Mantenir el focus de tensió a la Lliga és la millor forma d’arribar en forma al següent partit de Champions, on els blaugranes aspiren a assolir el primer triomf de la Champions 15/16.

Per aquest partit, el FC Barcelona Lassa desplaçarà 16 jugadors a Osca. Descansen Rutenka, Kopljar  i  Noddesbo del primer equip i s’incorporen a la llista Dani Dujshebaev  i Álex Márquez del segon equip.

Un equip renovat

Bada Huesca està situat en el catorzè lloc de la taula classificatòria desprès de la disputa de tres jornades. Fins cinc nous jugadors ha de conjuntar el tècnic dels de l’Alt Aragó, José Francisco Nolasco.

Homes veterans com Pejanovic i Rochel és combinen amb joves com Arguillas o un consolidat Cabanas, que amb 19 gols, és el màxim golejador dels aragonesos.

La pista d’Osca, tot i que sempre ha guanyat el Barça d’handbol, ha costat a l’equip blaugrana i dimecres, tot i la diferent posició a la taula d’ambdós equips, de ben segur que no serà empresa fàcil pels blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut