fcb.portal.reset.password

ryder futgolf handbol

El primer dia del retorn dels internacionals ha estat dens. Si al matí les proves i el primer entrenament han precedit la trobada dels mitjans amb els medallistes, al migdia l’activitat ha continuat a Ullastrell.

Europa vs Amèrica

Seguint el format que utilitza la Ryder Cup de golf, els jugadors del primer equip del Barça Lassa s’han dividit en dos equips per jugar al FutbolGolf Vallès de la localitat d’Ullastrell.

Gorres de color gris representaven els Estats Units, i de color blau, Europa. L’activitat consistia en un torneig de futbol golf en què els blaugranes han recorregut un camp de 18 forats.

Xutant amb el peu intentaven posar la pilota de futbol dins d’un forat de golf adaptat. Els riures, l’encert màxim o mínim i el bon ambient han estat la tònica de la jornada.

“Tornar a unir el grup”

Aquesta activitat, com d’altres que temps enrere ha desenvolupat el Barça d’handbol, serveixen per “tornar a unir el grup després de gairebé dos mesos sense estar plegats”, explicava l’entrenador del Barça Lassa, Xavi Pascual.

La jornada matinal ha finalitzat amb una calçotada en què s’han reconegut els mèrits del futbol golf i en què els jugadors han pogut compartir les vivències de la jornada i dels gairebé dos mesos sense estar plegats.


FCB Handbol: Ryder Cup Barça por fcbarcelona
Tornar a dalt