La lluita de l’handbol blaugrana pel segon títol de la temporada

La lluita de l’handbol blaugrana pel segon títol de la temporada

Un cop assolida la Supercopa de Catalunya, els blaugranes volen la Supercopa BAUHAUS ASOBAL

Dimecres a les 20.30 h a Saragossa i amb les càmeres de Movistar Plus com a testimoni, els blaugranes jugaran la final de la Supercopa BAUHAUS ASOBAL davant Fraikin BM Granollers. Es repeteix la final del cap de setmana passat a la Supercopa de Catalunya, on el Barça Lassa es va imposar per 35 a 21.

Però a la vegada es la repetició de la final de la temporada passada de la Supercopa Asobal, on els blaugranes van aixecar el seu títol número 17 en 29 edicions disputades. Un triomf molt treballat per 32 a 28 va fer que Pascual i els seus aixequessin el trofeu.

Tot i que Pascual, a la roda de premsa prèvia, va evitar parlar de paral·lelisme entre les dues temporades, la història ens diu que en les dues anteriors edicions de la Supercopa de Catalunya els blaugranes es van imposar amb diferencia la marcador a Granollers i que a la Supercopa Asobal 2014 els hi va costar força.

Amb la quasi segura presencia a la llista dels 16 convocats de Kamil Syprzak, que va partir una distensió de l’adductor de la cama dreta en l’encontre de la Supercopa de Catalunya, i amb l’absència de Filip Jicha, en procés de recuperació de les molèsties al pubis, els blaugranes cercaran sumar el segon títol de l’actual exercici.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut