Kiril Lazarov: “El nostre objectiu és acabar en primera posició”

Kiril Lazarov: “El nostre objectiu és acabar en primera posició”

El lateral macedoni torna de nou a casa i parla sobre el camí blaugrana a la VELUX EHF Champions League i del seu rival d’avui

Avui, dissabte, a les 17.45 h i en directe per Esport3, el Barça Lassa d’handbol inicia el seu camí a la segona volta de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League. Al davant, el potent Vardar de Skopje, equip al qual els blaugranes van treure el liderat dissabte passat i que ara buscarà recuperar-lo fent valer el factor camp.

Suar cada punt

Kiril Lazarov és un jugador amb experiència i coneixedor de la dificultat de la màxima competició europea: "Encara estem a la fase de grups i cada punt és important per a nosaltres”, explica el macedoni.

El FC Barcelona Lassa té com a fita classificar-se en primer lloc de grup i evitar així els vuitens de final, tal com comenta Lazarov: “El nostre objectiu és acabar en primera posició i estem en camí de aconseguir-ho”.

Sobre el partit d’avui, el lateral blaugrana opina: “Sabem que a casa el Vardar és un rival molt dur i tindrem una tasca difícil, guanyar els punts a Skopje”.

Un rival que aspira a tot

Com a macedoni de naixement, Kiril Lazarov segueix el dia a dia de l’handbol del seu país natal: "El Vardar està creixent cada any i inverteixen molt i això és bo per a l'handbol macedoni”.

Comparant els dos equips de cara a la vuitena jornada de la VELUX EHF Champions League, afirmava: “Tenen un equip de qualitat, que és similar a la nostra, amb bons jugadors en totes les posicions, i estic segur que els bons resultats seguiran en aquest equip. També crec que els dos equips estan entre els millors sis del món".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut