Granollers – Barça: Dia de comiats

Granollers – Barça: Dia de comiats

La darrera jornada de Lliga serà el comiat de cinc blaugranes i un exjugador del Barça d’handbol

Dissabte a les 17.30 h tindrà lloc a la pista del Fraikin BM Granollers la darrera jornada de la Lliga Bauhaus Asobal 2015/16. Amb tot ja resolt, el derbi de l’handbol català serà una cita per acomiadar Saric, Sarmiento, Gurbindo, Ruesga i Sigurdsson i per veure el darrer partit com a jugador d’handbol de l’exblaugrana i actual jugador del Granollers Salva Puig.

Volen tancar la temporada amb un triomf

El Barça Lassa busca finalitzar la temporada amb un triomf que suposaria el número 91 de manera consecutiva a la Lliga. Un derbi sempre és un derbi i els blaugranes volen tancar el curs 2015/16 amb un bon record.

Serà el dia del comiat definitiu de Saric, Sarmiento, Gurbindo, Ruesga i Sigurdsson com a jugadors blaugrana, en un partit que es podrà veure a Movistar+.

Salva Puig es retira

Qui va ser jugador del Barça d’handbol entre les temporades 2004/05 i 2006/07 donarà per finalitzada la seva etapa de jugador professional d’handbol en el derbi català.

Puig, actual jugador del Fraikin Granollers, va jugar tres temporades amb el FC Barcelona, equip amb el qual va assolir, entre altres títols, la Lliga, la Copa i la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut