FC Barcelona Lassa-GO FIT: Handbol abans de les vacances

FC Barcelona Lassa-GO FIT: Handbol abans de les vacances

El retorn del lateral Marko Kopljar, fet destacat de la convocatòria

Els blaugranes afronten el partit d’avui amb la intenció de sumar un nou triomf a la Lliga Bauhaus Asobal abans de l’aturada de la Setmana Santa. Els blaugranes, ja classificats per als quarts de la VELUX EHF Champions League, han evitat el partit de vuitens i no tornaran a jugar fins al dia 30 de març a Conca.

Retorn de Kopljar

En la línia del que és habitual en els partits de casa, Xavi Pascual donarà la llista dels 16 jugadors convocats la mateixa tarda del partit, tot i que va avançar que Marko Kopljar tornava a la llista.

El lateral croata del FC Barcelona Lassa va patir una lesió al lligament lateral intern del genoll esquerre, en el partit que els blaugranes van jugar, el 17 de febrer, a la pista del Frigoríficos del Morrazo.

Primera visita Asobal

El partit ens porta una sèrie de curiositats com la primera visita de GO FIT, en Lliga, al Palau Blaugrana. Els de Santander han recuperat una localitat històrica, amb el record del Teka Cantàbria, per a l’handbol d’elit i viuen la seva primera temporada a l’Asobal.

A la vegada Kiril Lazarov i Cedric Sorhaindo es troben a pocs gols d’assolir un registres històrics. Lazarov, amb 793, es troba a set d’assolir els 800 gols en Lliga i Cedric Sorhaindo suma 297 gols, a tres dels 300.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut