Entrerríos:

Entrerríos: "Per a nosaltres és una final"

El central analitza el duel d’aquest dijous a Suècia a la VELUX EHF Champions League davant el Kristianstad (19.00 hores)

De camí cap a Suècia per enfrontar-se aquest dijous amb el Kristianstad en el partit decisiu de la VELUX EHF Champions League (19.00 hores), Raúl Entrerríos parla en exclusiva per a www.fcbarcelona.cat. El central blaugrana és un home tranquil, dins i fora de la pista. En aquesta entrevista, Entrerríos analitza el seu moment personal i el repte que té el Barça Lassa dijous a terres sueques. El conjunt de Xavi Pascual pot certificar la primera plaça del grup B en la jornada 13 de la fase de grups de la màxima competició europea, que donaria l’accés directe als quarts de final. Parlem amb el ‘9’ del Barça Lassa:

Com arriba a un dels duels decisius de la temporada? 

Hi arribo bé, amb les idees clares del que significa per a nosaltres el partit a Kristianstad. A la seva pista és molt complicat guanyar-los i per a nosaltres és una final.

Com definiria el Kristianstad? 

Juguen un handbol molt atrevit i amb un gran contraatac. Van directes a porteria i, si la seva efectivitat és alta, costa seguir-los el ritme. A Barcelona ens va costar molt, i a la seva pista serà clau defensar bé per parar el seu contraatac.

Quines considera que seran les claus del partit d’aquest dijous?

Cal que tinguem un nivell defensiu molt alt i intentar aturar la seva velocitat. Però, més enllà d'això, cal fer un partit complet en tots els àmbits. Crec que serà un partit llarg, en tots els sentits, i en què caldrà donar el màxim en totes les facetes del joc.

Creu que viu el seu millor moment com a jugador?

Com a jugador sempre he intentat ser al més regular possible tant al Club com a la selecció. Intento sempre aportar el màxim en totes les facetes del joc i intentar mantenir la línia de sempre.

Com nota el cansament després de jugar un Europeu, la Champions, la Lliga...?

Aquesta temporada tenim una càrrega de partits més gran. Tots els jugadors estem notant l'augment de partits decisius, especialment a l’EHF Champions League. La sort és que tenim una plantilla per poder regular l'esforç i recuperar-nos al llarg de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut