Els altres campionats per als jugadors del Barça d’handbol

Els altres campionats per als jugadors del Barça d’handbol

A més dels 11 blaugranes que jugaran l’Europeu, Jallouz jugarà el campionat africà i Saric el campionat asiàtic

La disputa dels campionats continentals han buidat el vestidor blaugrana. Tot i que el campionat d’Europa de seleccions reuneix el gran gruix de jugadors blaugrana, per primera vegada a la història, jugadors del Barça d’handbol disputaran els campionats d’Àsia i Àfrica.

Jallouz, a la recerca del títol

El lateral blaugrana Wael Jallouz viurà l’Africà d’handbol amb la seva Tunísia natal. El jove jugador del FC Barcelona Lassa serà una de les peces cabdals dels tunisians per poder assolir el títol. Un títol que han guanyat nou vegades i del qual són vigents subcampions.

L’Africà tindrà lloc al Caire, Egipte, del 21 de gener al 30 del mateix mes. Tunísia està enquadrada en el grup A, on competirà amb Angola, Kènia, Líbia, Egipte i Algèria.

Podeu consultar la informació completa del torneig a http://www.egypt2016.com/en

Saric i Qatar, favorits al campionat asiàtic

Danjel Saric milita a la selecció favorita per assolir el títol de Campió d’Àsia. Qatar, vigent campió de la competició, subcampiona del món i ja classificada per als Jocs de Rio, buscarà revalidar el títol, en un campionat que tindrà lloc del 15 al 28 de gener a Manama (Bahrain).

A la fase de grups, Saric es trobarà amb Corea, Oman, Síria i el Japó, amb un sistema de tots contra tots i on els dos primers de grup passen a semifinals.

Per a més informació del campionat asiàtic de seleccions, podeu visitar http://www.asianhandball.org/index.php?lang=en

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut