fcb.portal.reset.password
Lazarov, un dels blaugranes que lluitarà per ser a Río / FOTO: ARXIU EHF-Uros Hocevar

Lazarov, un dels blaugranes que lluitarà per ser a Río / FOTO: ARXIU EHF-Uros Hocevar

La competició d’handbol viurà una nova aturada a causa de la disputa dels tornejos de classificació per als Jocs de Rio. Aquesta competició de seleccions fa que s’aturin les competicions de clubs i el vestidor blaugrana quedi pràcticament buit.

Els blaugranes, als preolímpics

Un total d’11 jugadors del FC Barcelona Lassa es jugaran la participació en els Jocs de Rio entre el 7 i el 10 d’abril. Espanya, amb Gurbindo, Sarmiento, Tomás, Viran, Pérez de Vargas i Entrerríos, és la selecció que més jugadors blaugrana té.

Noddesbo amb Dinamarca, Lazarov amb Macedònia, Syprzak amb Polònia, Kopljar amb Croàcia i Jallouz amb Tunísia completen la llista de jugadors del Barça Lassa als preolímpics.

Els grups amb jugadors del Barça Lassa

A Gdansk (Polònia), els locals amb Macedònia, Xile i Tunísia competiran per dues places a Rio. Dues places per als Jocs es jugaran a la Ciutat sueca de Malmö, on Espanya, Suècia, l'Iran i Eslovènia lluitaran per estar a Rio.

A Herning (Dinamarca) Noddesbo i Kopljar buscaran portar als jocs les seves seleccions davant Noruega i Bahrein.

El format de competició és igual per a tots els grups: una Lliga de quatre equips, tots contra tots, i els dos primers tenen la classificació.

La resta de seleccionats

Cedric Sorhaindo amb França, en qualitat de campions del món, i Danjel Saric amb Qatar, com a campions d’Àsia, ja tenen la classificació assolida per a Rio.

França jugarà amb Hongria un amistós durant aquest període d’aturada de la competició de clubs, i Qatar jugarà a Doha un torneig de preparació amb el Brasil i l’Argentina.

Per la seva banda Gudjon Valur Sigurdsson es concentrarà amb Islàndia per realitzar una estada d’entrenaments.

Els que es queden a Barcelona

Filip Jicha, Aitor Ariño i Carlos Ruesga es quedaran a Barcelona per seguir entrenant-se. Durant els propers dies treballaran al gimnàs durant el matí i a la tarda s’entrenaran conjuntament amb el segon equip.

Tornar a dalt