El TWH Kiel, rival del FC Barcelona Lassa als quarts de final de la EHF Velux Champions League

El TWH Kiel, rival del FC Barcelona Lassa als quarts de final de la EHF Velux Champions League

El conjunt alemany, que va superar el Pick Szeged hongarès (36-29), serà l’últim obstacle dels blaugranes per arribar a la Final Four de Colònia

Després de quedar primers de grup i aconseguir la classificació automàtica per als quarts de final, el FC Barcelona Lassa ja coneix quin serà el seu rival en la següent ronda de la EHF Velux Champions League. Serà el TWH Kiel, que aquest dimecres va remuntar els quatre gols de desavantatge de l’anada i va superar el Pick-Szeged hongarès per 36-29. D’aquesta manera, el conjunt alemany serà l’últim obstacle que hauran de superar els homes de Xavi Pascual, vigents campions, per poder disputar la Final Four de Colònia.

El partit d’anada d’aquests quarts de final es disputarà entre el 20 i el 24 d’abril a l’Sparkassen Arena i, la tornada entre el 27 d’abril i l’1 de maig al Palau Blaugrana.

Un vell conegut per al Barça

Blaugranes i alemanys ja saben el que és veure’s les cares en la màxima competició europea. L’últim precedent entre aquests dos equips és en un torneig amistós –la Unser Norden Cup– en què el Barça va superar el Kiel per 16-21. En competicions oficials, van enfrontar-se la temporada 2010/11, en els quarts de final de la EHF Champions League i on el conjunt blaugrana va aconseguir el bitllet per a la Final a Quatre de Colònia, que després acabaria guanyant. Abans, també es van trobar en la temporada 2009/10, en la final on el conjunt alemany es va fer amb el títol de campió després de superar el Barça per 34-36. També van trobar-se a la pista en les semifinals, a doble partit, de la temporada 2000/01 (56-57 global).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut