El segon equip del Barça Lassa empata a casa (32-32)

La resta d’equips de l’handbol formatiu blaugrana resolen el cap de setmana amb triomfs

Un empat a 32, aquest va ser el resultat del segon equip del Barça Lassa davant el Meridiano Antequera a la jornada 10 de la División de Honor Plata. El juvenil, els dos cadets i l’equip infantil es van emportar el triomf en els partits del cap de setmana.

Els dubtes passen factura

El FC Barcelona va iniciar el partit contra el Meridiano Antequera molt tou en defensa i amb molts dubtes en atac, cosa que va fer que l'equip visitant trobés porteria amb facilitat tot i les intervencions de Fran Revuelta. La tònica de la trobada es va mantenir fins als 5 últims minuts de la primera part, moment a partir del qual el filial va reaccionar i va aconseguir arribar al descans amb igualtat al marcador (18-18)

La segona part va començar amb un equip local amb una altra actitud, mostrant intensitat en defensa i precisió en atac, motiu que va fer que el filial blaugrana aconseguís un avantatge de 5 gols al seu favor (25-20, minut 40). No obstant això, l'equip visitant no es va donar per vençut i poc a poc va anar retallant distàncies en el marcador aconseguint un valuós empat a 32 gols al final del partit.

Solidesa del Juvenil i els Cadets

L'equip juvenil rebia a la 8a jornada al CH Sant Esteve Sesrovires. Una sortida molt intensa va fer que s'arribés a la mitja part amb un 23-5 pels locals. Mateixa tònica a la segona part que va acabar amb el 43-13 final.

El Cadet A va guanyar al Sant Martí Voramar en el darrer partit de la 1a volta per 19-41, al descans els blaugranes ja dominaven per 8-19 i el Cadet B va obtenir també un triomf per 24 a 43, a la pista de l’Handbol Sant Quirze.

Duel de líders a la categoria infantil

Partit els dos equips imbatuts del Grup B, Barça i Bordils. Els blaugranes van iniciar el partit amb un parcial de 4-1 en els primers minuts de partit que va obligar als gironins a demanar temps mort. Les defenses s'imposaven als atacs i el gran encert del porter bordilenc permetria no augmentar la diferència més enllà dels 4 gols amb els que s'arribà al descans (12-8)

A la represa, un Barça molt posat en defensa ampliava les distàncies al marcador. El joc seguia tenint un caràcter competitiu i 27-18 de resultat final pel FC Barcelona Lassa que es situa líder amb un partit menys per jugar.