El resum de l’handbol formatiu

El resum de l’handbol formatiu

Tots els equips resolen els seus partits amb triomfs i el filial s’emporta un dels derbis catalans de la Divisió d’Honor Plata

Resultats favorables per a tots els equips de l’handbol formatiu blaugrana, en els partits jugats aquest cap de setmana. El segon equip va guanyar, a la Ciutat Esportiva, un dels derbis catalans de la categoria i la resta d’equips van emportar-se el triomf.

Gran inici del segon equip

Un inici contundent tant en atac com en defensa va permetre al filial blaugrana arribar al minut 20 de la primera meitat amb un avantatge de 8 gols (17-9). Si bé aquesta renda podia semblar còmoda, l'equip visitant mai va abaixar els braços i a base de constància (i errors defensius i de llançament per part dels locals) va aconseguir acostar-se al marcador fins al 20-17 que reflectia el marcador al descans, en què els blaugranes superaven per poc el BM La Roca.

A l'inici de la segona part, l'equip blaugrana va reaccionar i va tornar a aconseguir una renda de 7 gols al seu favor que li va permetre controlar el marcador fins al 40-33 final.

Triomf dels cadets

El Cadet A va jugar a la pista del CH Igualada, primer partit a domicili de la Lliga, on a la mitja part el resultat era de 10-19 i al final del partit els blaugranes van acabar guanyant per 19-35. El cap de setmana que ve hi ha jornada de seleccions i s'atura la Lliga regular.

Per la seva part, el Cadet B es va imposar per 30 a 38 a la pista de l’ AE Carles Vallbona KH7 BMG. Els blaugranes ja guanyaven al descans per 14 a 20.

Victòries de l’Infantil i el Juvenil

L'equip juvenil va guanyar per 35-29 davant el Sant Martí Adrianenc. L'equip visitant es presentava a la Ciutat Esportiva amb la intenció de disputar el liderat al Juvenil. Tots dos equips van començar la jornada invictes i empatats a punts al capdavant de la classificació.

Un inici molt fort dels visitants els va permetre adquirir els primers avantatges al marcador fins a arribar a la mitja part 17-16. Una segona part molt disputada i amb un alt ritme va acabar en el 35-29 final. 

L'equip infantil continua a bon ritme la seva participació a la 1a fase de Lliga Catalana al vèncer per 48 a 20 l’Handbol Sant Quirze. Les ràpides transicions blaugrana no van trobar oposició en un equip vallesà molt escorredís en atac.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut