El Palau Blaugrana, clau a la Champions per a l’handbol

El Palau Blaugrana, clau a la Champions per a l’handbol

La visita d’un gran d’Europa com el Montpeller i la fortalesa a casa per obtenir el primer lloc, atractius d’una gran tarda d’handbol

La conjunció de diversos factors, com el rival, la necessitat del suport del públic per aconseguir el triomf, l’horari i el fet de poder veure a casa un dels millors partits de la VELUX EHF Champions League fan de l’enfrontament de dissabte a les 19 h davant el Montpeller HB una de les cites més atractives de la temporada.

Factors per a l’èxit

Guanyar a casa es mostra com una de les claus en aquesta edició de la VELUX EHF Champions League. El primer de grup evitarà els vuitens de final i accedirà a quarts, l'eliminatòria prèvia a la disputa de la Final a Quatre de Colònia.

El Barça Lassa vol sumar dos punts que el mantinguin en la lluita pel primer lloc del grup, i sap que el Palau Blaugrana té un paper important en les seves fites en un partit que també es podrà veure en directe per Esport3.

Per assolir l'objectiu de guanyar a Montpeller Pascual disposa dels 16 jugadors del primer equip, i podrà comptar amb la presència de Víctor Tomás i Kamil Syprzak, absents al darrer partit Asobal davant el GO FIT per petites molèsties físiques.

Un campió d’Europa que reneix

El Montpeller HB va aixecar el màxim títol continental la temporada 2002/03. Els homes entrenats per un històric de l’handbol europeu com és Patrice Canayer tornen a tenir un equip competitiu que vol assolir les quotes que havia tingut en anys anteriors.

Els de Montpeller disposen d’homes tan experimentats com Kavticnick o Guigou, jugadors consolidats com l’argentí Simonet o joves promeses com el nordcatalà Ludovic Fabregas.

El FC Barcelona i el Montpeller HB han jugat sis partits a la Champions d’handbol amb tres triomfs blaugrana (els tres al Palau Blaugrana), dues derrotes i un empat. La darrera visita dels de Montpeller a Barcelona va ser a la tornada de vuitens de finals de la Champions 2011/12 amb triomf blaugrana per 36 a 20, amb què van superar la derrota per 30 a 28 a l’anada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut