El filial guanya a Bordils (25-35)

El filial blaugrana va visitar una de les pistes més complicades de la categoria en un ambient festiu i amb un pavelló a vessar

El triomf del segon equip en un dels derbis de l’handbol català de la Divisió d’Honor Plata va ser un dels resultats més destacats de la jornada de l’handbol formatiu, en què els triomfs es van combinar amb les derrotes.

Gran partit del segon equip

El partit va començar amb una arrencada fulminant de l'equip local, que, empès per la seva afició, va aconseguir una renda de tres gols en els cinc primers minuts (4-1), però a partir d'aquest moment els de Lorenzo Rueda van reaccionar, es van assentar al camp i a poc a poc van començar a reduir distàncies al marcador. Una gran defensa i un atac fluid acompanyat de ràpids contraatacs van ser determinants per arribar al descans amb avantatge dels blaugranes (13-16).

La segona part va ser aclaparadora per part dels visitants, que van anul·lar completament l'atac gironí. Defensa contundent i atac organitzat i gairebé sense errors de llançament van fer créixer la renda a favor del filial fins a arribar al 25-35 final. Sens dubte, el millor partit de l’equip del que ha transcorregut de temporada.

Cara i creu amb els Cadets

Aquest dissabte el Cadet A va jugar contra el rival directe per la disputa del títol de Lliga, el Granollers. Va ser un duel dominat pels blaugranes des del primer moment, que van oferir un handbol brillant a la primera part per arribar amb un 20-11 al descans. A la segona meitat les forces es van igualar i el parcial va ser empatat per acabar el partit 39-30.

El cadet B no es va poder endur el triomf, en un partit disputat a la pista de l’Handbol  Sant Cugat. Els blaugranes anaven perdent al descans per 18 a 13 i tot i els esforços no van poder remuntar i van caure per 32 a 29.

Derrota de l’Infantil

Els més petits de l’handbol formatiu va perdre per 34-44 davant el BM Granollers. La defensa 3-3 pressionant dels vallesans va aconseguir el que volia, fer perdre moltes pilotes i castigar els blaugranes a gols fàcils en contraatac.

I quan l'atac era estàtic, la defensa no va funcionar com habitualment feia, i eren els jugadors del Granollers els que superaven cada vegada en l'un contra un. El partit al descans reflectia un contundent 17-24, diferència que es va ampliar fins al 34-44 final.

El Juvenil guanya el Granollers B

L'equip Juvenil d'handbol del FCBarcelona rebia la visita del BM Granollers B en la tercera jornada de la segona fase de Lliga Catalana.

El partit entre dues de les millors canteres de l'handbol català va acabar amb el resultat de 31-22 final favorable a l’equip blaugrana. Segueix la lluita del Juvenil a la Lliga Catalana d'handbol.