El Barça Lassa d’handbol retorna a una localitat històrica

El Barça Lassa d’handbol retorna a una localitat històrica

El Barça Lassa juga la sisena jornada de Lliga a Santander, una ciutat amb una llarga tradició a l’handbol estatal

Avui dimecres a les 20.30 h i en directe per Movistar+ , el Barça Lassa juga la sisena jornada de la Lliga Bauhaus Asobal contra el GO FIT de Santander. L’handbol blaugrana torna al pavelló de l’Albericia de la capital càntabra, seu de l’històric Teka de Santander, un dels equips punters de l’handbol estatal durant molts anys i Campió d’Europa la temporada 1993/94. Ara, el GO Fit BM Sinfín agafa el relleu del Teka.

La darrera visita a Santander

L’última vegada que el Barça d’handbol va visitar el pavelló de l’Albericia de Santander, actual seu dels partits del Go Fit, va ser la temporada 2007/08. Allà va jugar la sisena jornada de la Lliga, un 17 d’octubre del 2007.

Els blaugranes, llavors entrenats per Manolo Cadenas, es van imposar per 29 a 38. D’aquell equip que va jugar a Santander només resten, a l’actual planter blaugrana, Noddesbo i Tomás.

Volen igualar un rècord

El Barça Lassa es troba davant d’un partit en què poden igualar el record de triomfs consecutius, en Lliga Asobal, que té el BM Ciudad Real amb 67 triomfs consecutius.

Els blaugranes sumen 66 triomfs seguits, aconseguits 1 a la temporada 2012/13, 30 a la 2013/14, 30 a la 2014/15 i 5 a l’actual edició de la Lliga Bauhaus Asobal. En cas d’assolir el triomf a Santander, un triomf el dimecres 14 a Barcelona davant el BM Ciudad Encantada donaria al Barça Lassa un nou rècord de triomfs consecutius a l’Asobal i amb la vista posada en els 72 que va aconseguir el BM Granollers entre el 1969 i el 1972.

GO FIT, primera temporada a l’Asobal

Els càntabres viuen la seva primera temporada a la màxima competició de l’handbol estatal. El BM Sinfín, nom del club de Santander, va pujar a la fi de la temporada 2014/15 a la Lliga Bauhaus Asobal.

GO FIT ocupa la vuitena posició de la classificació amb 4 punts fruit dels triomfs a la pista d’Abanca Ademar i a casa davant del Teucro.

A la seva porteria destaca l’aportació del bosnià Adam Savic i els seus dos màxims golejadors, com són Álvarez i Herrero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut