fcb.portal.reset.password
Imatge de la roda de premsa al Comú d'Encamp /FOTO:FCB

Imatge de la roda de premsa al Comú d'Encamp /FOTO:FCB

Un dels dies assenyalats al calendari de la pretemporada blaugrana a Encamp és el dia de la trobada amb els mitjans informatius. Els blaugranes han estat el centre d’atenció de la premsa d’Andorra.

Entrenament obert

L’activitat matinal del Barça d’handbol ha estat oberta als mitjans de comunicació. La sessió de treball, que ha consistit en un escalfament a pista i una sessió de treball de peses, era oberta als mitjans gràfics.

Aquests han recollit les imatges de com treballaven els homes de Pascual en aquest exigent inici de temporada.

Roda de premsa al Comú d’Encamp

A les 13.30 h ha tingut lloc la tradicional roda de premsa que el Barça Lassa d’handbol realitza amb el Comú d’Encamp.

Per part del Comú hi ha assistit el cònsol major d’Encamp, l’Honorable Sr. Jordi Mas, i per part blaugrana hi eren Xavi Pascual i el capità Víctor Tomás.

Mas ha afirmat: “Tant de bo que el Barça d’handbol torni a repetir una temporada tan fantàstica com la de l’any anterior; per a Encamp i el seu Comú és una gran satisfacció tenir un equip com el vostre aquí.”

Tomás ha destacat: “Aquí desenvolupem un treball molt necessari per a la resta de la temporada. Em costa imaginar un lloc millor que Encamp per fer la nostra feina.”

D'altra banda, Xavi Pascual ha assegurat: “Per a nosaltres poder treballar a Encamp és molt important. Ens permet carregar piles, i les condicions en què treballem són fantàstiques; sembla que ens porta sort venir a Encamp.”

Syprzak i Kopljar, els més sol·licitats

Un cop finalitzada la roda de premsa, i després del dinar de l’equip, diversos jugadors han atès la premsa de manera individual.

Kamil Syprzak i Marko Kopljar han estat, en condició de nous jugadors del Barça d’handbol, els més demanats pels mitjans informatius.


Trobada amb els mitjans a Encamp / Encuentro... by
Tornar a dalt