El Barça d’handbol, a les portes del primer títol

El Barça d’handbol, a les portes del primer títol

La final de la Supercopa de Catalunya, primer gran repte de la temporada del Barça Lassa

Divendres a les 21 h i en directe per Esport3, Barça i BM Granollers es disputaran la Supercopa de Catalunya a Blanes. Els blaugranes són els vigent s campions de la competició i sumen 26 trofeus de la màxima competició catalana

Anar millorant

Els blaugranes afronten la final de Blanes amb un dobla objectiu: Assolir el títol de la Supercopa de Catalunya i continuar la millora per afrontar una densa temporada.

A Blanes viatjaran 16 jugadors sèniors. Tomás, ja recuperat de les molèsties de l’esquinç del turmell dret que el va deixar fora de la llista a la semifinal de divendres passat, entrarà a la llista i l’única baixa serà la de Filip Jicha, que continua en procés de recuperació de les molèsties al pubis.

Els blaugranes van superar la passada temporada a Fraikin BM Granollers per 37 a 22 a la final de la Supercopa de Catalunya però en ment dels blaugranes resta el darrer enfrontament entre ambdós equips, la final de la Copa del Rei 2014/15, on Pascual i els seus van suar de valent per superar als vallesans per un ajustat 27 a 26.

Canvis amb la mateixa filosofia

Fraikin BM Granollers afronta la temporada 2014/15 amb canvis a la seva plantilla però mantenint la línia que els deixat en posicions europees, en els darrers anys, i que els ha fet presents a totes les finals de les competicions estatals del les últimes temporades.

De la ma de Carlos Viver a la banqueta els vallesans han incorporat homes com Teixera, Oliveira, el central Álvaro Ferrer i el pivot Gonzalo Porras. Amb aquestes incorporacions, amb homes experimentats com l’exblaugrana Salva Puig i l’aportació de joves com Cañellas, Arnau García o Pol Sastre, entre d’altres, fan dels vallesans un dels equips més potents de l’Asobal.

El bon moment dels vallesans el van demostrar aquesta mateixa setmana, superant en el Torneig Ciutat de Granollers al Fenix Tolosa per 27 a 26.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut