fcb.portal.reset.password

Daniel Saric, a la Final Four de Colònia del 2015 / GERMÁN PARGA - FCB

Danjel Saric ha anunciat avui que no continuarà vinculat al Barça a partir de la propera temporada. El porter de 38 anys continuarà la seva carrera a Qatar. A Barcelona deixa una empremta inesborrable de set temporades, amb títols per guanyar encara, i com a jugador emblemàtic del Palau.

“Saric, Saric,Saric”

Aquest és el crit que ressona al Palau Blaugrana cada cop que Saric realitza una de les seves aturades. Durant set temporades el de Doboj defensa la porteria del Barça d’handbol amb un bagatge de títols espectacular.

Amb Saric sota pals, des de la temporada 2009/10, el Barça d’handbol s’ha classificat per cinc Finals a Quatre de la Champions, i ha obtingut dos títols de la màxima competició europea.

Cinc Lligues Asobal i Dues Superglobes destaquen també entre els 29 títols que Saric ha assolit defensant la porteria del Barça. A més de l’argent al Mundial 2015 amb la selecció de Qatar i del vigent Campionat Asiàtic.

Amb els més grans

Sota els pals ha compartit vivències i porteria amb grans noms de l’handbol. David Barrufet, Arpad Sterbik, Mickael Robin, Fredrik Ohlander i Gonzalo Pérez de Vargas han estat els seus companys en la defensa del gol blaugrana.

Però més enllà de dades, Danjel Saric s’ha guanyat l’estima de companys i aficionats del Barça d’handbol. Sempre atent amb tothom la seva grandesa és la seva pròpia humilitat i amb el vídeo volem retre homenatge a un ídol del Palau Blaugrana com és Danjel Saric.


Gràcies Saric by fcbarcelona
Tornar a dalt