Carlos Ruesga s’incorpora al Barça Lassa d’handbol

Carlos Ruesga s’incorpora al Barça Lassa d’handbol

El central asturià tindrà fitxa del segon equip, un cop finalitzat el seu procés de recuperació

Carlos Ruesga ha finalitzat amb èxit la recuperació de la lesió de genoll, de la qual s’estava recuperant a Barcelona. Ruesga tindrà fitxa del segon equip del FC Barcelona Lassa d’handbol i ha arribat a un acord per vincular-se al club blaugrana fins a la fi de l’actual temporada.

Experiència contrastada

Carlos Ruesga va néixer el 30 de març del 1985 a Gijón. Juga de central i compta amb una amplia experiència com a jugador d’handbol. Les seves primeres passes a l’handbol les va realitzar al Corazón de María de la seva localitat natal i d’allà va passar l’RG Covadonga.

El salt a l’handbol d’elit el va realitzar l’any 2005, on es va incorporar al desaparegut Portland San Antonio. A Pamplona va jugar fins a l’any 2010 i de la capital de Navarra va passar a jugar a l’Ademar de Lleó. Ruesga és internacional absolut amb Espanya.

De Veszprém a Barcelona

La temporada 2013/14 i 2014/15 va jugar a les files del Veszprém d’Hongria. A principis del mes de maig del 2015 va tenir una lesió en un partit de la selecció espanyola. Una ruptura del lligament encreuat del genoll dret van fer que l’asturià passés pel quiròfan.

Un cop desvinculat del Veszprém, Ruesga va venir a Barcelona a realitzar la rehabilitació sota la tutela mèdica del FC Barcelona i ara, un cop recuperat, ha arribat a un acord amb el FC Barcelona Lassa per jugar fins a final de temporada, amb llicència del segon equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut