Barça d’handbol: Que el Palau Blaugrana sigui un fortí

Barça d’handbol: Que el Palau Blaugrana sigui un fortí

La fortalesa a casa, clau en la nova edició de la VELUX EHF Champions League

Dissabte a les 18.45 h i en directe per Esport3, el Barça Lassa d’handbol debuta a la VELUX EHF Champions League 2015/16 al Palau Blaugrana. Els suecs del Kristianstad seran la primera pedra de toc a casa, en una competició on els triomfs a casa valen el seu pes en or.

Buscant la primera victòria

A la segona jornada de la VELUX EHF Champions League els blaugranes busquen el primer triomf a la competició després de caure per 22 a 21 a la pista del Rhein Neckar Lowen. El nou format de la Champions fa que els triomfs a casa siguin cabdals per situar-se en les posicions capdavanteres del grup.

El FC Barcelona Lassa, que van demostrar un alt nivell competitiu i defensiu a Mannheim, afronten el repte del debut al Palau Blaugrana a Europa amb l’objectiu d’assolir un triomf davant un equip, l'IFK Kristianstad que va sorprendre tothom, a la primera jornada, en superar el Kolding.

Un llop amb pell de xai

L'IFK Kristianstad era un dels rivals que tothom pensava que seria a la part baixa de la taula. Res més lluny de la realitat. Els suecs, campions de la seva Lliga, van demostrar que aquesta temporada no hi ha rival petit.

Amb un triomf contundent i de mèrit per 33 a 26 davant el Kolding, els homes entrenats per un històric de l’handbol suec, Ola Lindgren, van demostrar la seva capacitat competitiva.

Tot i no tenir jugadors gaire coneguts en l'àmbit internacional, destaquen els noruecs Björnsen i O’Sullivan i l’iranià Jamali.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut