Així han estat els dos anys de Nikola Karabatic al FC Barcelona

Així han estat els dos anys de Nikola Karabatic al FC Barcelona

El central francès, millor jugador del món de l’any 2014, ha fet efectiva la seva clàusula de rescissió aquest dijous

Nikola Karabatic ha vestit durant dues temporades la samarreta del FC Barcelona, durant les quals ha guanyat els títols més importants de l’handbol en l'àmbit de clubs. El central d’1,96 m, elegit com a millor jugador del món l’any 2014 per la Federació Internacional de l’Handbol (IHF), va arribar al Barça a l’estiu del 2013 procedent del Pays d’Aix, amb 39 títols col·lectius sota el braç. Tot i haver nascut a Nis (Sèrbia) l’11 d’abril del 1984, té la nacionalitat francesa i és una de les peces clau de la selecció que ha dominat l’handbol internacional en els darrers anys. Anteriorment també havia militat al Montpeller HB i al THW Kiel.

12 títols en dos anys

Amb el Barça, Karabatic també ha estat un dels líders d’una de les millors temporades de la història de la secció. Aquest últim curs (2014/15), l’equip dirigit per Xavi Pascual ha guanyat tots els títols possibles, una fita que no succeïa des de la temporada 1999/00, amb el Dream Team de Valero Rivera. Set de set és el còmput del conjunt blaugrana aquest curs: Champions League, Lliga Asobal Bauhaus, Copa del Rei, Mundial de Clubs, Copa Asobal, Supercopa Asobal i Supercopa de Catalunya. Set trofeus col·lectius que s’han de sumar als cinc de la temporada 2013/14 (Lliga Asobal, Copa del Rei, Mundial de Clubs, Copa Asobal i Supercopa d’Espanya).

Els registres de Karabatic al Club són, sens dubte, per emmarcar, amb 12 títols de 14 possibles en dues temporades. A més a més, l’equip no ha perdut ni un sol partit de Lliga durant els dos anys que el francès ha jugat al Palau Blaugrana. A més, aquest 2015 s’ha proclamat campió del món amb França al Mundial del Qatar 2015 i ha obtingut la condecoració de millor jugador del planeta del  2014 segons l’IHF.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut