fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça d'handbol reunits en un temps mort del partit contra el Guadalajara / GERMÁN PARGA - FCB

Després del triomf davant el GO FIT els blaugranes sumen 67 triomfs consecutius en Lliga Asobal i igualen la xifra que va aconseguir el BM Ciudad Real entre la temporada 2008/09 i la temporada 2010/11. Ara els homes de Pascual miren el rècord que va obtenir el BM Granollers, entre el 1969 i el 1972, a l’extinta Liga Nacional, amb 72 triomfs seguits.

El 18 de maig del 2013 el Barça d’handbol va perdre el seu darrer partit de Lliga. Va ser contra el Naturhouse La Rioja per 33 a 31 a la jornada 29. A la darrera jornada de la temporada 2012/13 van sumar el primer dels 67 triomfs seguits que sumen fins al moment.

La temporada 2013/14 els blaugranes van realitzar la primera de les dues temporades impol·lutes que protagonitzen. Per primera vegada el FC Barcelona d’handbol finalitzava invicte la competició.

La temporada passada, la 2014/15, el Barça es va convertir en el primer equip de la Lliga Asobal que va aconseguir finalitzar dues temporades consecutives amb tots els partits guanyats.

Ara, i amb sis triomfs la temporada actual, els blaugranes tenen l’opció de convertir-se en l’equip que té més triomfs consecutius en Lliga Asobal. La clau serà el partit de dimecres 14 a les 20.30 h al Palau Blaugrana davant el Ciudad Encantada de Conca. Una victòria seria la número 68 i el rècord ja seria únicament blaugrana.

L'home de les ratxes victorioses

Viran Morros és l’únic jugador que ha estat present en les dues millors series de triomfs, que a dia d'avui, comparteixen el FC Barcelona i BM Ciudad Real.

Morros, sorgit de la cantera blaugrana, va ser jugador de Ciudad Real en l’època dels 67 triomfs consecutius i ara els ha aconseguit vestint la samarreta del club que el va veure créixer.


FCB Handbol: Un Barça Lassa de rècord por fcbarcelona
Tornar a dalt