3.873 somriures amb el Barça Lassa d’handbol

3.873 somriures amb el Barça Lassa d’handbol

Els nens i les nenes viuen un dia excepcional al Palau Blaugrana

La millor entrada de la temporada en un partit de la Lliga Bauhaus Asobal va venir plena de somriures. Un horari inèdit de les 11 h del matí va suposar la millor entrada a la Lliga del Barça Lassa 2015/16. El motiu? 3.873 espectadors, la majoria d’ells escolars, van poder veure el triomf del Barça Lassa davant el BM Benidorm, en un partit carregat d'il·lusió i on tots van sortir del Palau amb un somriure, una foto i un autògraf dels seus ídols.

La il·lusió dels més petits

Poder venir a veure un partit del Barça d’handbol sempre és motiu d’alegria pels més petits. Tenir a tocar jugadors famosos en l'àmbit mundial és una experiència gratificant per a tots i especialment per a nens i nenes.

Jugar a les 11 h del matí era un repte per al Barça i ho va poder realitzar gràcies al suport de les escoles d’arreu que van venir a veure, gaudir i animar Pascual i els seus homes.

Més enllà del partit

Durant el partit l’ambient va ser de gala. Els nens i nenes van animar sense descans i van donar l’ambient i el color de les grans ocasions al Palau Blaugrana.

Però el seu esforç va tenir recompensa. Cap d’ells va marxar cap a casa sense un autògraf i/o una fotografia amb els seus ídols.

Els jugadors del Barça Lassa van dedicar més de mitja hora a la pista a signar i fer-se fotos amb els petits. I per si això no fos poc, a la sortida del pavelló, centenars de nens i nenes els esperaven.

Va ser un dia especial, en què el Barça Lassa va sumar un doble triomf: l’esportiu davant el BM Benidorm i el fet d’aconseguir el somriure i la felicitat de gairebé 4.000 nens i nenes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut