fcb.portal.reset.password

Pascual, en un partit al Palau. FOTO: Arxiu FCB

Xavi Pascual ha atès els mitjans informatius aquest dimarts al migdia per valorar el rival a les semifinals de la Lliga de Campions, el Kielce polonès. El tècnic blaugrana, que ha deixat clar que “tenim el màxim respecte per tots els rivals”, ha parlat de les fortaleses de l’equip que entrena Talant Duixebàev i l’ha analitzat.

El Kielce, molt complet

“És un equip que utilitza diferents sistemes defensius. Pot utilitzar el 5-1, 6-0, mixtos..., durant el partit pot canviar i té llançament exterior, un dels millors pivots, Aguinagalde, i és un equip complicat perquè a més té fons d’armari”, ha descrit Pascual, que ha deixat clar que a aquestes alçades de temporada no hi ha cap rival fàcil.

“Tots els entrenadors tenim un model i un estil. És un equip que durant la lligueta no ha perdut partits, ha tingut una eliminatòria complicada amb el Vardar, que no és fàcil guanyar a Macedònia, i això mostra la qualitat i el nivell que tenen”, ha explicat el tècnic blaugrana.

Aturada per seleccions

Pel que fa a l’aturada per seleccions, Pascual ha comentat que pot condicionar ambdós equips: “Els equips canviaran perquè, en 10 dies, els jugadors marxen amb les seleccions i hi ha competicions abans de la Final Four. Nosaltres intentarem arribar en les millors condicions possibles i no serà el mateix Kielce el d’ara que el d’aquí més d’un mes, com tampoc ho serem nosaltres”.

Pel que fa a si és el millor rival possible per al Barça, Pascual ha deixat clar que “estem davant d’una eliminatòria a partit únic i a 60 minuts. El que passa en aquell moment ho decideix tot. Potser algun jugador que no està bé aquell cap de setmana ho resol tot..., és el rival que ha tocat i no penso en els sortejos”, ha comentat Pascual, que hauria preferit que la Final Four hagués estat aquest cap de setmana”.


Xavi Pascual valora el Kielce (CAT) por fcbarcelona
Tornar a dalt