Xavi Pascual: “Per guanyar cal que estem al màxim nivell”

Xavi Pascual: “Per guanyar cal que estem al màxim nivell”

El tècnic blaugrana ha valorat el derbi de dissabte al costat de l’entrenador del Fraikin BM Granollers, Carlos Viver

Dissabte a les 18 h i en directe per Esport3 Fraikin BM Granollers i FC Barcelona viuran el derbi de l’handbol català a Granollers en la jornada 29 de la Lliga Asobal Bauhaus. Avui, divendres, els dos entrenadors dels equips catalans han comparegut de manera conjunta a la sala de premsa de la pista del Vallès.

Granollers, plaça difícil

Pascual explicava: “Sempre és un plaer venir a jugar a Granollers. Serà un partit de gran nivell. Mai jugar a Granollers es fàcil per a nosaltres. Per guanyar cal que estem al màxim nivell”.

“La rivalitat esportiva és bona per a ambdós clubs, ja que ens fa més grans. Estic gratament sorprès de les dues grans temporades que porta el BM Granollers”, declarava el tècnic blaugrana parlant del rival de dissabte.

Reconeixement mutu

Carlos Viver afirmava: “Per a nosaltres jugar contra el Barça sempre és un gran dia; serà una gran festa per a l’handbol de Granollers. Tenim al davant un equip que s’ha mostrat com una piconadora al llarg de tota la temporada, però nosaltres no tenim cap dubte que sortirem amb tot la intensitat possible”.

“El nostre objectiu és arribar a Colònia en el millor estat de forma possible i jugar contra els millors rivals possibles, com ara el Granollers; és molt bo per a nosaltres”, apuntava el tècnic blaugrana.

Xavi Pascual també assegurava: “El Fraikin BM Granollers s’està mostrant en un gran estat de forma i juguem a la seva pista. Tenen molta qualitat, dissabte serà un partit complicat”.

Record a Albert López

Carlos Viver i Xavi Pascual, en la seva compareixença davant els mitjans, no han volgut deixar de recordar de manera sentida Albert López, jugador del BM Granollers que va morir aquesta setmana.

Des del record i el respecte, ambdós han glossat la persona de l’Albert i dissabte, durant el partit, es duran a termer diversos actes en la seva memòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut