Xavi Pascual: “No és referent el partit de Lliga”

Xavi Pascual: “No és referent el partit de Lliga”

El partit davant el Naturhouse, de semifinals de la Copa Asobal, repte complicat per a l’handbol blaugrana

Xavi Pascual sap que en un partit pot ocórrer qualsevol cosa. Conscient que juguen les semifinals de la competició dissabte a les 20 h davant el Naturhouse La Rioja, un equip de la VELUX EHF Champions League, i tenint l’equip a la recta final de l’any, l’entrenador blaugrana destaca la dificultat del matx.

Logronyo, un equip de Champions

“No és referent el partit de Lliga -en què els blaugranes es van imposar per 23 a 34. Ells ens ho poden posar molt difícil. Juguem a camp neutral i jugar a Lleó no és jugar a casa”, destacava Pascual.

“Sabem que ells ens poden guanyar. Estan entre els 16 millors d’Europa, mostren molt bona cara davant equips importants i com a equip han fet un pas endavant aquesta temporada. No és gens fàcil, el que intentarem dissabte és guanyar a Logronyo”, comentava Xavi Pascual.

Tot pot passar

Tot i no esquivar el paper de favorits que sempre s’atribueix als blaugranes, Pascual ha recordat que “en un  partit pot passar qualsevol cosa” i que s’està parlant d’“equips de nivell”.

“Estem parlant del Logronyo, del Granollers, i l’Ademar jugant a casa és perillós. Nosaltres volem guanyar i intentar jugar una altra final”, explicava l’entrenador del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut